امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:20

تجليل ستاد عالي اقامه نماز در دانشگاه‌هاي كشور از رئيس دانشگاه

مسئول دبيرخانه ستاد عالي اقامه نماز در دانشگاه‌هاي كشور با اهدا لوح تقدير و بسته فرهنگي، از رئيس دانشگاه و مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي گناباد تجليل كرد.
به گزارش وب‌دا، مسئول دبيرخانه ستاد عالي اقامه نماز در دانشگاه‌هاي كشور در هم‌انديشي استادان دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي شهرستان گناباد كه در پرديس دانشگاه برگزار شد، از فضاي فرهنگي شهرستان گناباد و دانشگاه علوم پزشكي ابرازخرسندي كرد و گفت: اعتقاد قلبي و پشتكار مسئولين فرهنگي اين شهرستان قابل تقدير است.
حجت الاسلام سيد محمد شمس از حجت الاسلام صادقي نسب مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و دكتر احمدي رئيس دانشگاه به دليل اهتمام وي‍ژه به برنامه‌هاي فرهنگی و مذهبي به خصوص اقامه نماز اول وقت به جماعت قدرداني و اظهار اميدواري كرد روز به روز شاهد گسترش فضاي ديني و ترويج نماز، قرآن و سيره اهل بيت(ع) در سطح اين دانشگاه باشيم.
وي با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در خصوص جوانان و اهميت مقابله با تهاجم فرهنگي دشمنان، بر انجام برنامه‌هاي قوي و اثرگذار فرهنگي در جهت از بين بردن رخنه‌ها و خلاهاي فرهنگي تاكيد كرد و افزود: بايد با بررسي چالش‌ها، مشكلات  و شبهات موجود، راهبردها و اولويتهاي كار فرهنگي را مشخص و در جهت ترويج فرهنگ اسلامي تلاش نماييم.حجت الاسلام حسيني استاد حوزه و دانشگاه از تهران هم در اين مراسم، با بیان حدیثی از امام موسی کاظم(ع)، به ویژگیهای عالمی که باید از او یاد گرفت اشاره کرد و افزود: انسان باید از عالمی درس فراگیرد که او را از شک به یقین، از تکبر به تواضع، از دشمنی به مهربانی و عطوفت، ازخواسته های زیاد به زهد و از ریا به اخلاص سوق دهد.
وی با بیان اینکه شک کردن یک هنر و در شک ماندن یک بی هنری است، اظهار داشت: عالم باید انسان را از مرحله شک به مقام یقین برساند. وی، سوق دادن انسان از دشمنی به سمت مهربانی و عطوفت را از دیگر ویژگیهای یک عالم برشمرد و تصریح کرد: باید به جای اختلاف افکنی به سمت وحدت حرکت نماییم چراکه به فرموده مقام معظم رهبری هیچ چیزی به اندازه اختلاف برای دشمن مفید نیست.
حجت الاسلام حسيني، درست زندگی کردن را معنای واقعی زهد عنوان کرد و افزود: بعضی ها همه چیز را با حساب و کتاب دنیوی محاسبه می‌کنند که این امر انسان را از زهد واقعی دور می‌کند.