امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:32

ضرورت تربیت نیروهای متخصصِ متعهد در دانشگاه‌ها

دکتر احمدی در شورای هم اندیشی استادان بر تقویت بعد دینی در فضای دانشگاه‌ها تاکید کرد و ضرورت تربیت نیروهای متخصصِ متعهد را رسالت اصلی دانشگاه‌ها برشمرد.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه شورای هم اندیشی استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد، ضمن خیرمقدم به حجت الاسلام حسینی و حجت الاسلام شمس، به تشریح تاریخچه دانشگاه پرداخت و افزود: در حال حاضر حدود 1400 دانشجو در 23 رشته تحصیلی در مقاطع دکترا، کارشناسی ارشد و کارشناسی مشغول تحصیل هستند.
دکتر رضا احمدی با اشاره به موفقیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه در بخش‌های مختلف، گفت: تلاش می‌کنیم تا در جهت اسلامی شدن فضای دانشگاه‌ها و تحقق منویات مقام معظم رهبری گام برداریم.
وی ترویج فرهنگ قرآنی و اسلامی در محیط دانشگاه را از اولویت‌های مهم این دانشگاه برشمرد و تصریح کرد: با توجه به تعداد بالای دانشجو و کارمند در این دانشگاه، تلاش شده است تا با تشکیل منظم و مستمر جلسات شورای قرآنی، شورای فرهنگی، ستاد اقامه نماز، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و ستاد حجاب و عفاف در جهت ترویج فرهنگ دینی برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
دکتر احمدی با بیان اینکه در اکثر مساجد و نمازخانه های مراکز و واحدهای تحت پوشش دانشگاه، نماز اول وقت به جماعت اقامه می‌شود، افزود: ترویج فرهنگ اسلامی، نماز و کیفیت بخشی به آن مهمترین اولویت ما در برپایی نماز و برنامه‌های مذهبی است. وی به فضای معنوی ایجادشده پس از تدفین شهدای گمنام در جلو مسجد پیامبر اعظم (ص) پردیس اشاره کرد و افزود: قرائت زیارت عاشورا، برپایی مراسم جشن و عزاداری در ولادت و شهادت ائمه اطهار(ع) و اعتکاف دانشجویی از جمله برنامه‌های مذهبی است که در راستای ترویج فرهنگ و معارف اسلامی اجرا می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: تاکید زیادی شده است تا برنامه‌ها و مراسم مذهبی در زمانی انجام شود که در ارائه خدمات کارکنان به مردم و کلاسهای درسی دانشجویان تداخل و تاخیری ایجاد نشود. وی برگزاری اردوهای جهادی دانشجویی را از دیگر برنامه‌های فرهنگ ساز در جهت خودسازی و خدمت به محرومان عنوان کرد و افزود: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران و برگزاری اردوهای تفریحی زیارتی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر از دیگر برنامه‌ها و فعالیتهای اجراشده است.
وی با اشاره به جمعیت بالای دانشجو در سطح این شهرستان ، بر لزوم برنامه ریزی مناسب در جهت ترویج فرهنگ اسلامی برای مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان تاکید کرد و افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری و توجه ویژه به اقتصاد مقاومتی ، 10 شرکت دانش بنیان در زمینه های مختلف در این دانشگاه راه اندازی شده است.
در ادامه این جلسه، اعضای شورای هم اندیشی استادان شهرستان، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده، نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود را در جهت ترویج فرهنگ نماز و قرآن در سطح مراکز آموزش عالی ارائه کردند.