امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:52

قدردانی امام جمعه گناباد از ابتکار وزیر بهداشت

امام جمعه گناباد با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت، از دست اندرکاران اجرای این طرح بزرگ قدردانی کرد و گفت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یک جهادگر بسیجی است که طرح تحول نظام سلامت را مرحله به مرحله پیگیری و اجرایی می‌کند.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام حسن صادقی نسب با اشاره به اینکه این طرح مورد تاکید مقام معظم رهبری و حمایت‌های ریاست محترم جمهوری است، کاهش پرداختی از جیب مردم را مهمترین هدف آن و یک خدمت بزرگ به مردم عنوان و اظهار امیدواری کرد با استمرار کامل این طرح، شاهد تحقق فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند:"بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد" باشیم.وی، حذف پدیده زیرمیزی را از دستاوردهای دیگر این طرح برشمرد و افزود: گرچه اکثر جامعه پزشکی، انسانهای شریف، خدمتگزار و متعهدی هستند اما متاسفانه عده معدودی از پزشکان با دریافت زیرمیزی موجب رنج و افزایش آلام بیماران می‌شدند که امیدواریم با تاکیدات و جدیت وزیر بهداشت و مسئولان مربوطه و برخوردهای شدیدی که برای خاطیان پیش بینی شده است، شاهد حذف زیرمیزی باشیم.
امام جمعه گناباد، ارتقاء خدمات ویزیت را از دیگر بسته های حمایتی طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد و افزود: در حالیکه تا قبل از اجرای این طرح، مردم مجبور بودند که با پرداخت تعرفه‌های بالا مورد ویزیت و معاینه قرار گیرند اما خوشبختانه با اجرای این طرح ملی، افراد تنها با پرداخت سه هزار تومان ویزیت می‌شوند که کار ارزشمندی است.
حجت الاسلام صادقی نسب از دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان پیشگام اجرای طرح تحول نظام سلامت یاد کرد و از رئیس دانشگاه، پزشکان، کادر درمانی، پرستاران، کارکنان و همه دست اندرکاران اجرای این طرح قدردانی کرد.