امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:48

لزوم توجه جدی به تربیت مدیران و نیروهای جهادی در دانشگاه‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی، شانزدهم آذرماه روز دانشجو را گرامی داشت و بر ضرورت توجه جدی به تربیت مدیران و نیروهای جهادی در دانشگاه‌ها تاکید کرد .
متن این پیام بدین شرح است:

بسم ا... الرحمن الرحیم
با سلام و درود به روح پر فتوح بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خميني (ره)، شهداي ايران اسلامي بویژه شهداي دانشجو و آرزوی سلامتي برای مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)

بِسمِ ا... اَلرَّحمنِ اَلرَّحيم
يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ
خداوند آن هايي را كه ايمان آورده‏اند و كسانى را كه دانش يافته اند، به درجاتي برافرازد. (سوره مجادله - آيه 11)

در تاریخ پر فراز و نشیب ملت بزرگ ایران، به روزهای درخشان و سرنوشت سازی بر می‌خوریم که 16 آذر یکی از این روزهای ماندگار در تاریخ مبارزات آزادی خواهانه ملت قهرمان ایران است، روزی که رشادت و پایمردی جمعی از دانشجویان مسلمان ایرانی، حماسه پرشكوه استقامت و بیداری این قشر فرهیخته را در برابر سلطه خارجي و خودكامگي داخلي رقم زد.
دانشجویان عزیز هماهنگ با آرمانهای عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی، در مقاطع مختلف تاریخی از جمله پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و دوران دفاع مقدس، رسالت تاریخی خویش را بر پیگیری از آرمان‌های اسلامی جنبش دانشجویی و منافع ملی ایران اسلامی ایفا نموده و اکنون نیز در این برهه حساس که رهبر معظم انقلاب بر تولید علم, اقتصاد مقاومتی، سبک زندگی و همت و کار جهادی تاکید دارند، رسالت دانشگاهیان و قشر فرهیخته دانشجو به عنوان پیشگامان و خط مقدم عرصه دانش و پژوهش در راه تعالی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی امری مهم و حیاتی است.
در شرایط حساس کنونی که "اقتصاد و فرهنگ" به عنوان اولویت‌های اصلی کشور از سوی مقام عظمای ولایت مطرح شده و ایشان فرموده‌اند" کار علمی در دانشگاه و در کشور باید جهادی باشد؛ کار علمىِ جهادی انجام بگیرد."، ضروری است تا جامعه دانشگاهی با بصیرت و ولایت پذیری و با همت و روحیه جهادی در عرصه جهاد علمی تلاش نمایند و با دستیابی به قله‌های رفیع علم و فناوری، ضمن خنثی نمودن توطئه دشمنان، در راستای حفظ  و حراست از آرمانهای انقلاب اسلامی و افزایش روز افزون اقتدار و عزت کشور بکوشند.
قشر فرهیخته دانشجو به عنوان مدیران و امید آینده کشور باید ضمن تلاش و مجاهدت علمی، با مشارکت و حضور فعال در عرصه‌های مختلف، ضمن ایجاد روحیه نشاط و شادابی، زمینه رشد و توسعه جامعه را فراهم نمایند.
اينجانب ضمن قدرداني از خدمات و تلاش هاي اساتيد، پژوهشگران و دانشجويان، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای عرصه سلامت و آموزش پزشکی و شهدای عرصه جهاد علمی از جمله شهدای هسته‌ای را گرامی داشته و ضمن تبریک 16آذر روز دانشجو به دانشجویان عزیز دانشگاه، این قشر فرهیخته را به جدیت و تلاش بیشتر در مسیر اعتلای ایران عزیز و پاسداشت دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی دعوت نموده و از ایشان می خواهم که در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نورزند. از خداوند بزرگ سلامتی، موفقیت در عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی و توفیق خدمت‌گذاری به مردم شریف منطقه را برای سنگرنشینان عرصه علم و دانش مسئلت دارم.