امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:05

درگذشت استاد فرهیخته ، زنده یاد دکتر هادی سالاری ریاست سابق دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و خاندان معزز ایشان تسلیت عرض می نمائیم.

اعضاء هیأت رئیسه ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ، درگذشت دکتر هادی سالاری ریاست سابق دانشگاه علوم پزشکی گناباد را به جامعه دانشگاهی و خاندان معزز ایشان تسلیت گفته و برای ایشان از درگاه ایزد منان ، طلب غفران و تعالی درجات نمودند. وی که چند سالی از مشکل سرطان حنجره رنج می برد ، روز شنبه در بیمارستان قائم مشهد درگذشت و پیکر وی پس از تشییع ، روز گذشته در خواجه ربیع به خاک سپرده شد.
شایان ذکر است دکتر هادی سالاری دارای دکتری تخصصی روان پزشکی ، متولد فروردین 1339 از اردیبهشت 80 تا بهمن 84 عهده دار ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد و پس از آن به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان مشغول فعالیت بود.