امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:22

همزمان با ولادت با سعادت حضرت زینب (س) ، اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه و مسئولین شهرستان به دیدار پرستاران رفتند.

در گراميداشت ولادت با سعادت حضرت زينب (س) و روز پرستار، امام جمعه ، فرماندار ، نماینده منتخب مردم در مجلس نهم ، اعضاء هيئت رئيسه ، مدير خدمات پرستاري ، مدیر روابط عمومی و اعضاء نظام پرستاری دانشگاه در بخش هاي مختلف بيمارستان هاي 22 بهمن گناباد ، 15 خرداد بيدخت و پایگاه اورژانس شهری حضور یافتند و ضمن تبريك اين روز به پرستاران ، از خدمات آنان تجليل كردند. همچنین با حضور در بخش های مختلف این بیمارستان ها ، ضمن عیادت از بیماران در جریان وضعیت ارائه خدمات و رسیدگی به آنان قرار گرفتند.
شایان ذکر است ، اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه با حضور در بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان ، ضمن عیادت از بیماران ، ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به پرستاران بخش های مختلف تبریک گفتند.