امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:20

پیام تبریک رئیس دانشگاه به وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی به مقام محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کسب تندیس زرین چهارمین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور را تبریک گفت و بر آمادگی کامل مجموعه همکاران این دانشگاه در جهت اجرای درست و دقیق طرح تحول نظام سلامت و تلاش در جهت تحقق اهداف وزارت متبوع تاکید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی، کسب این موفقیت را نشانه‌ای از تایید کیفیت و موفقیت در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت دانست.

متن پیام بدین شرح است؛
جناب آقای دکتر هاشمی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با سلام و تحیات
ماه "ربیع الاول" همانگونه كه از اسم آن پیداست بهار ماه‌ها مى باشد؛ ماهی که در آن آثار رحمت الهی و ذخایر برکات خداوندی پدیدار می‏ شود، ماهی که داناترین مخلوقات خداوند و برترین و محبوبترینشان نزد او به عنوان رحمتی به جهانیان هدیه شده است تا بین عالمیان مودت ایجاد شود. پیامبری که اگر ویژگیهای ایشان از جمله صداقت، تواضع و خوش خلقی برای جهانیان تبیین گردد، همه دنیا به اسلام گرایش پیدا خواهند کرد.
بدون تردید در این ماه عزیز، کسب افتخاری دیگر برای ابتکار حضرتعالی یعنی طرح تحول نظام سلامت، نوید بخش حمایت‌های همه جانبه از این طرح و استمرار آن در جهت رفع کامل مشکلات مردم در حوزه بهداشت و درمان و ارتقای سلامت جامعه است که جزء دغدغه‌ها و اولویت‌های اساسی هر جامعه‌ای است.
بی شک کسب تندیس زرین چهارمین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور توسط حضرتعالی، نشان دیگری از موفقیت طرح بزرگ تحول نظام سلامت است که با ابتکار، تلاش شبانه‌روزی و مدیریت جهادی جنابعالی با کاهش دغدغه‌های بیماران و مردم در حوزه درمان، زمینه افزایش رضایت‌مندی مردم را فراهم نموده است.
 پس از تایید و حمایت‌های ارزنده مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری از اجرای طرح تحول نظام سلامت، کسب این نشان در بخش کیفیت، نشانه‌ای از اجرای کامل، کیفی و اثربخش این طرح بی‌نظیر در حوزه سلامت است.
بنده و مجموعه همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ضمن تبریک این موفقیت به حضرتعالی، آمادگی خود را در جهت تلاش بیش از پیش در راستای اجرای طرح بزرگ تحول نظام سلامت اعلام می‌کنیم و امیدوارم با استعانت از پروردگار متعال و استمرار این تلاشها، ضمن عمل به منویات مقام معظم رهبری و حرکت در مسیر تحقق اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای حفظ و ارتقاء سلامت جامعه، رفع مشکلات و دغدغه‌های بهداشتی درمانی و افزایش رضایت‌مندی مردم شریف گام برداریم.
                                                                                                                   دکتر احمدی . رئیس دانشگاه