امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:39

9دی، اوج تجلی بصیرت، دشمن شناسی و حضور هوشمندانه ملت مسلمان ایران است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: 9دی، اوج تجلی بصیرت، دشمن شناسی و حضور هوشمندانه ملت مسلمان ایران است.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در آستانه 9دی، روز ملی بصیرت، با صدور پیامی، ضمن گرامیداشت این روز، بر ولایت‌پذیری و پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی تاکید کرد.

متن پیام بدین شرح است:

بسم ا... الرحمن الرحیم
تاریخ 36 ساله حیات پر برکت انقلاب اسلامی، شاهد فراز و نشیب‌هایی در تحولات سیاسی بوده و رویدادهای تلخ و شیرین زیادی را تجربه کرده است. رویدادهایی همچون دوران غرور آفرین دفاع مقدس که جزء هویت هر ایرانی ولایت مدار و متعهد می باشد.
در میان همه این حوادث تلخ و شیرین، نهم دی‌ماه سال 88، یک نقطه روشن در حافظه تاریخی ملت ماست، که اوج تجلی بصیرت، ولایت‌مداری، دشمن شناسی و غیرت دینی در آن نمایان شد. یک روز کم نظیر در تاریخ کشور که نتیجه پیوند عظیم امت و ولایت است و هرچه بیشتر از آن می گذرد ابعاد و ویژگی های منحصربه فرد آن بیشتر از پیش روشن می شود.
گرچه ملت ایران، بارها رشد و شعور بالای انقلابی خود را در مقاطع مختلف انقلاب اثبات كرده و هر زمان كه نظام جمهوری اسلامی به حضور و مشاركت مردم نیاز داشته است، آنها با تمام توان برای دفاع از انقلاب و نظامشان در عرصه حاضر بوده‌اند، اما حضور حماسی مردم در روز 9 دی 88 ، نقطه عطف و اتفاق بزرگی را رقم زد که به درستی و شایستگی لقب حماسه به آن اطلاق می شود.
اینک در پنجمین سال این حماسه بزرگ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حماسه سازان این روز بزرگ، تأکید مینمایم که اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام با ملت قهرمان ایران، با بصیرت و ولایت‌پذیری، در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پاسداری از دستاوردهای آن گام برخواهد داشت و در این مسیر، از هیچ تلاشی، فروگذار نخواهند کرد.

دکتر احمدی، رئیس دانشگاه