امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:50

حضور اعضاء هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه در مراسم گرامیداشت 9 دی

اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت و راهپیمایی 9 دی حضور یافتند.
به گزارش وب‌دا، همزمان با پنجمین سالگرد حماسه 9دی روز بصیرت و میثاق با ولایت، اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام با سایر مردم شهیدپرور و ولایتمدار این شهرستان با حضور در مراسم گرامیداشت روز 9 دی و شرکت در راهپیمایی، ضمن اعلام انزجار و محکوم کردن حرکت فتنه‌گران، با آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند.
یکی از روحانیون حوزه علمیه خراسان در این مراسم که در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت:  مردم ایران با حضور در حماسه ۹ دی سال ۱۳۸۸، علاوه بر سرکوب نمودن فتنه ۸ ماهه، دشمنان را در توطئه هایشان علیه ایران اسلامی به عنوان مرکز و محور جبهه مقاومت اسلامی ناکام گذاشت.
حجت الاسلام عزیزی با اشاره به اینکه فتنه ۸۸ مربوط به انتخابات نبود، افزود: دشمنان سال ها برای وقوع این فتنه تلاش نمودند و اگر فتنه ۸۸ با مدیریت مدبرانه مقام معظم رهبری و حضور پرشکوه مردم در حماسه ۹ دی سرکوب نمی شد، دشمنان توطئه های عظیمی برای مرکز و و محور مقاومت جهان اسلام داشتند و امروز شاهد درگیری های خیلی عظیم تر از قضایای مصر، سوریه و عراق در ایران بودیم.
وی نمایان شدن چهره یاران واقعی و مدعیان دروغین انقلاب اسلامی را یکی از پیامد های مثبت فتنه ۸۸ عنوان کرد و افزود:  در سال ۱۳۸۸، به برکت مدیریت مقام معظم رهبری، بصیرت مردم رشد کرد و دشمن شناسی و شیوه های نفوذ دشمن در حوادث آن سال مشخص شد.
عزیزی، رهبری و مردم را دو بازوی مهم انقلاب اسلامی ایران معرفی نمود و تصریح کرد: ایران اسلامی به برکت دو عنصر رهبری فرزانه، تیزبین، شجاع، مدیر و مدبر و یاوران و فدائیان، پشتیبان رهبری هستند و جنگ نرم، جنگ اقتصادی، تحریم ها و مکر های دشمنان هیچ تردیدی در یاوران و فدائیان رهبری ایجاد نمی کند.
وی شناخت شگردهای دشمنان را در عصر حاضر ضروری دانست و یکی از شگردهای دشمنان را جنگ نرم عنوان کرد و افزود: دشمن در جنگ نرم درصدد است همانگونه که در فتنه ۸۸ ذهن برخی از جوانان را مطابق میل خود تغییر داده بود، با ذائقه خود پیوند دهد و در این راستا از فضای مجازی استفاده نموده است و باید مردم از این شگرد دشمن آگاه گردند تا  کشوردوباره دچار فتنه ای مانند سال ۸۸ نگردد.
این روحانی حوزه علمیه خراسان، ایجاد تفرقه بین مسلمین را یکی دیگر از شگردهای دشمن معرفی نمود و افزود: در فتنه ۸۸ دشمنان هدفشان ایجاد ایران دوقطبی بود که به برکت مدیریت و رهبری مقام معظم رهبری دشمنان در این هدف خود ناکام ماندند.
عزیزی با اشاره به اینکه در بیداری اسلامی دشمنان به وسیله ایجاد تفرقه، این حرکت عظیم را به درگیری اسلامی تبدیل نموده اند، گفت: دشمنان پس از ایجاد اختلاف بین مردم کشورهای مصر و سوریه، در عراق با بدترین شکل و با درگیری مذاهب و گروهکی به نام داعش که در سایه اختلافات امت اسلام رشد نموده است، درصدد ایجاد اختلاف بین مسلمین هستند.
وی با تاکید بر اینکه داعشی ها و وهابیت از اهل سنت جدا هستند، گفت: امت اسلامی باید با اتکا به قرآن کریم و اهل بیت(ع) اتحاد خود را حفظ نمایند و گرفتار این شگرد دشمن نگردند.
عزیزی با اشاره به فعالیت گروهی در کشور در جهت ایجاد تفرقه بین مسلمین گفت: امروز دشمن سنگرهای نورانی و پرچم های نجات بخش ائمه اطهار(ع) را ابزار قرار داده است و انگلیس درصدد ایجاد اختلاف بین اهل سنت و شیعیان می باشد.