امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:07

افزایش رضایت‌ معنوی پزشکان متخصص با اجرای طرح تحول نظام سلامت

نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت: قطع ارتباط پولی بین پزشک و بیمار و افزایش رضایت معنوی پزشکان متخصص از جمله مزایای طرح تحول نظام سلامت است.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد رجایی در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خوشبختانه در گفتگوهایی که با پزشکان متخصص داشتم، شاهد بودم که این امر موجب افزایش رضایت معنوی در پزشکان شده است.
وی با بیان اینکه اجرای برنامه تحول نظام سلامت موجب کاهش دغدغه‌های درمانی بیماران و افزایش رضایتمندی مردم شده است، گفت: بحمدا... با اجرای این طرح بزرگ و ملی، بخشی از دغدغه‌ها و آلام مردم در حوزه درمان کاهش یافته است که افزایش رضایت‌مندی مردم ، نشانه ی موفقیت این طرح تا کنون است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت، آثار بسیار مثبتی در زمینه کاهش هزینه‌ها و خدمات دهی به بیماران داشته است ، تصریح کرد: بسیاری از مردم در مناطق محروم که قبلا به دلیل مشکلات مالی و هزینه‌های بالای درمان، بیماری خود و خانواده را نادیده می‌گرفتند و سراغ درمان نمی‌رفتند، اکنون به راحتی با مراجعه به بیمارستان‌های دولتی با هزینه پایین، به دنبال درمان بیماری خود هستند.
حجت الاسلام دکتر رجایی، با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت به دنبال اختصاص حدود 120هزار میلیارد ریال اعتبار به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرایی شد، گفت: خوشبختانه وزیر محترم بهداشت با تدبیر و مدیریت خوب و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، هزینه‌های جانبی را کاهش داده است و مجموعه وزارت بهداشت توانسته‌اند به خوبی این طرح را اجرایی و خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه دهند.
وی با بیان اینکه با تعامل دولت و مجلس دغدغه ای از لحاظ تامین منابع مالی برای ادامه طرح تحول نظام سلامت وجود نخواهد داشت، افزود: خوشبختانه با توجه به اولویت سلامت جامعه و با هدف کاهش نگرانی از ادامه اختصاص منابع مالی مورد نیاز برای اجرای این طرح بزرگ، در اصلاحیه بخشی از مقررات مالی دولت، یک درصد از ارزش افزوده به حوزه سلامت اختصاص یافت و به عنوان یک قانون دائمی به تصویب رسید که امیدواریم با تصویب این قانون، ضمن تحقق کامل اهداف این طرح، شاهد کاهش مشکلات حوزه بهداشت و درمان و  ارتقاء سلامت جامعه باشیم.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند:" کاری کنیم که بیمار به جزء درد بیماری، دردی نداشته باشد"، اظهار امیدواری کرد که با تقویت و استمرار این طرح، شاهد تحقق کامل این توصیه رهبری باشیم.
وی با اشاره به نگاه عدالت محور طرح تحول نظام سلامت و توجه ویژه به مناطق محروم گفت: در خصوص محل استفاده از این اعتبارات، توجه خاصی به بهداشت و درمان روستاییان، عشایر، شهرهای زیر 20 هزار نفر و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی شده است.
وی افزود: مردم قدردان خدمات انجام شده هستند و خوشحالم که در جریان این بازدید، شاهد اظهار رضایت مردم بودم، به گونه‌ای که بسیاری از آنها ضمن قدردانی و تشکر، دعاگوی شخص وزیر بهداشت و همه دست اندرکاران این طرح بودند.
وی در پایان ضمن قدردانی از وزیر بهداشت، از دکتر احمدی رئیس دانشگاه و مجموعه دست‌اندرکاران اجرای این طرح در دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی و خاطرنشان کرد: خوشبختانه این طرح به خوبی در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه اجرایی شده و امکانات خوبی برای حضور متخصصان و ویزیت بیماران فراهم شده است.
وی افزود: راه‌اندازی کلینیک‌های ویژه برای حضور متخصصان و ویزیت بیماران، اجرای هتلینگ خوب در بیمارستان‌ها و فراهم نمودن مسکن و امکانات رفاهی مناسب برای پزشکان متخصص از جمله اقدامات خوب و موثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای اجرای این طرح است.
وی با اشاره به بازدید قبلی خود از بیمارستان 22بهمن در ماه‌های نخست اجرای این طرح، تصریح کرد: خوشبختانه در این مدت کوتاه، هتلینگ به خوبی اجرا شده و تغییر محسوسی در بخش‌ها و اتاق‌های بستری مشاهده می‌شود که این امر در افزایش رضایت‌مندی مردم تاثیرگذار است.
شایان ذکر است، نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با هدف بررسی روند اجرای طرح تحول نظام سلامت، از کلینیک ویژه متخصصان دانشگاه، بخش‌های مختلف بیمارستان 22بهمن و کلینیک متخصصان در جهاد دانشگاهی بازدید و از نزدیک با مراجعه‌کنندگان و پزشکان متخصص گفتگو کرد.