امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:51

فراهم شدن امکانات رفاهی و تجهیزات لازم برای پزشکان متخصص جدید

رئيس دانشگاه علوم پزشكي گناباد در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان 22بهمن گناباد گفت: تمامی امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای پزشکان متخصص جدید فراهم شده است.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با بیان اینکه کمبود امکانات رفاهی و اجتماعی در شهرستانها و مناطق محروم موجب کاهش انگیزه پزشکان متخصص برای حضور در این مناطق می‌شود، افزود: در راستای جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، امکانات مناسب رفاهی و مسکن برای همه آنان فراهم شده است.
وی با بیان اینکه بیش از یکصد پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول ارائه خدمت هستند، اظهار داشت: امسال شانزده متخصص جدید در رشته‌های تخصصی پوست، داخلی، بیهوشی، جراحی عمومی، چشم، رادیولوژی، کودکان، گلو، بینی و جراحی سر و گردن، بیماریهای اعصاب و زنان جذب شدند.
وی با اشاره به تجهیز مسکن متخصصان و فراهم نمودن امکانات رفاهی برای آنان، اظهار داشت: علیرغم کمبود زیرساخت‌های لازم و مشکلات موجود، برای همه متخصصین جدید مطب و امکانات مورد نیاز فراهم شده است. وی خاطرنشان کرد: امکانات و تجهیزات مورد نیاز تشخیصی و درمانی در جهت ارتقاء کیفیت ارائه خدمات و ویزیت، برای متخصصان فراهم می‌شود.
وی با اشاره به قرارگرفتن گناباد در جنوبی‌ترین منطقه خراسان رضوی افزود: موقعیت جغرافیایی این شهرستان و تردد سالیانه میلیونها زائر و مسافری که از شرق و جنوب کشور به مشهد مقدس و بالعکس سفر می‌کنند، باعث شده است تا لزوم ارائه خدمات مناسب و مطلوب بهداشتی و درمانی بیش از پیش مهم و ضروری باشد که در همین راستا دانشگاه علوم پزشکی گناباد تلاش می‌کند با بسیج همه امکانات و فراهم نمودن همه امکانات و تجهیزات و جذب پزشکان متخصص مورد نیاز، بستر لازم را برای خدمت رسانی شایسته و مطلوب به مراجعین و بیماران فراهم نماید.
وی ، پرداخت کارانه بدون تاخیر و تامین تجهیزات پزشکی مرتبط با هر رشته و اعمال ضریب مناطق محروم در تعرفه های پزشکی و افزایش تعرفه ها و خدمات تخصصی را از جمله راهکارهای توزیع عادلانه نیروهای متخصص در مناطق محروم کشور عنوان و خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اجرای طرح تحول نظام سلامت، اطلاح تعرفه‌ها و پرداختی به موقع، انگیزه لازم برای آنان فراهم شده است.