امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:15

ازگزینشگران برتر دانشگاه تجلیل شد

در مراسمی که 15 دی‌ماه، همزمان با روز گزینش برگزار شد، از گزینشگران دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، در ابتدای این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه،  مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر حراست و گزینشگران در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزارشد، مدیرگزینش دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی برتشکیل نهاد گزینش به حاضرین تبریک و خیرمقدم عرض نمود.جلال مومن ضمن تشریح اهداف این جلسه گفت: مبنای کارگزینش، رعایت موازین شرعی و قانونی، اخلاق مداری، امانتداری و صیانت ازحقوق نظام اسلامی و رعایت حقوق افراد متقاضی اشتغال در دانشگاه است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این مراسم ضمن تبریک هفته وحدت، گفت: از آنجا که انقلاب اسلامی دستاورد خون شهدا و ایثارگری‌های فراوانی است که باید برای حفظ این دستاوردها، تلاش کرد تا افراد شایسته‌ای مسئولیت بپذیرند.
حجت الاسلام صادقی نسب افزود: در صورتی که کار گزینش به درستی صورت گیرد و مسئولان و کارکنانی شایسته که معیارها و شاخص‌های لازم را داشته باشند انتخاب شوند، موجب خدمتگزاری خوب به مردم، حفظ و ارتقاء دستاوردها و مورد زینت نظام اسلامی خواهند بود.
وی با اشاره به اهمیت کار گزینش در هر مجموعه‎‌ای گفت: اگر افرادی ناصالح و بدون شایستگی‌های لازم مسئولیت بپذیرند، برخورد بد با افراد و کوتاهی در انجام مسئولیت‌ها، باعث خیانت و بدبین کردن مردم به ارزشهای انقلاب اسلامی خواهند شد.وی بر انتخاب افرادی مومن، خوش اخلاق، دلسوز، متعهد و خوش برخورد تاکید کرد و گفت: باید افرادی انتخاب شوند که ضمن تعهد و امانت داری در مسئولیت، در جهت خدمت بی منت به مردم نیز تلاش نمایند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه هم در این جلسه، ضمن اشاره به فلسفه تأسیس گزینش بخاطر جذب در سازمان های دولتی، انتخاب افراد صالح را هدف اصلی گزینش عنوان کرد و افزود: گزینش جزء نیازهای اصلی سیستم اداری است.
دکترتجددی با بیان اینکه در انجام گزینش و تحقیق افراد، باید رازداری و مسائل اخلاقی و اجتماعی مورد توجه قرار گیرد، بر لحاظ شدن ملاک‌های تقدم و انتخاب اصلح درگزینش کارکنان تاکید کرد.
در پایان این جلسه از آقای سیدرضا مرجانی و خانم اعظم نورمحمدی به عنوان گزینشگران برتر دانشگاه تقدیر شد.