امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:05

جذب نیروهای کارآمد و صالح موجب ارتقاء سلامت اداری می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم روز گزینش گفت: جذب نیروهای کارآمد و صالح موجب ارتقاء سلامت اداری می‌شود.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در ابتدای این مراسم که با حضور گزینشگران دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک هفته وحدت و اعیاد فرخنده میلاد با سعادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق(ع)، گفت: هرگونه بی توجهی، کم کاری یا ارفاق در حق افراد، از سوی گزینشگران، ظلم به سیستم و موجب آسیب زدن و تخریب آن دستگاه و مجموعه می‌شود چراکه اگر افراد شایسته‌ای در یک مجموعه نباشند، به اهداف خود نخواهد رسید.
وی، با بیان اینکه باید محور کار گزینش، انتخاب افراد شایسته و معتقد به نظام جمهوری اسلامی باشد، تصریح کرد: اگر افراد خوب و شایسته در مجموعه وجود داشته باشند، همه چیز به خوبی و درستی پیش خواهد رفت و کارها سهل‌تر می‌شود.
وی بر توجه ویژه با اصل شایسته سالاری تاکید کرد و افزود: در گزینش باید از اعمال سلایق شخصی در انتخاب پرهیز شود و سرلوحه کار، عدل و انصاف باشد.
وی با اشاره به اینکه وجه مشترک همه نظام‌های مدیریتی، تاکید بر منابع انسانی است، افزود: منابع انسانی اساسی‌ترین رکن برای تحول آفرینی در سازمانها و تحقق توسعه پایدار است.
دکتر احمدی با استناد به فرمایشاتی از امام علی(ع)،  دین محوری، پرهیز از دنیا، خدامحوری، حق محوری و حسن سابقه را از مهمترین ویژگیهایی دانست که باید در جذب افراد مورد توجه قرار گیرد.وی، انحصارطلبی، خیانت کاری، هواپرستی و دنیاپرستی را از مهمترین صفات رذیله عنوان کرد و گفت: سرچشمه بسیاری از خطاها و رذایل اخلاقی، حب دنیا است.
وی، به تاریخچه گزینش و 15دی‌ماه 61 سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در امر گزینش اشاره کرد و گفت: صیانت از انقلاب اسلامی که حاصل خون هزاران شهید می‌باشد، وظیفه همه زحمت‌کشان و دلسوزان نظام اسلامی است.
وی،  15دی‌ماه روز گزینش را گرامی داشت و ضمن تبریک این روز به گزینشگران دانشگاه، از خدمات و تلاشهای آنان قدردانی کرد.