امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:23

مراسم جشن هفته وحدت برگزار شد

همزمان با هفته وحدت و در گرامیداشت ولادت با سعادت خاتم الانبیا(ص) و امام صادق(ع)، مراسم جشنی در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در این مراسم با بیان اینکه بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی موجود در جامعه، به دلیل نبود مهربانی در افراد است، گفت: تحقق مهربانی در جامعه، موجب از بین رفتن ناهنجاریهای اجتماعی می‌شود.
حجت الاسلام صادقی نسب، ضمن تبریک هفته وحدت و ولادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: اگر مهربانی در جامعه حاکم شود، ظلم و ستم، کلاهبرداری، نزاع و بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی همچون طلاق صورت نخواهد گرفت. وی با اظهار تاسف از روند رو به افزایش آمار طلاق در سطح جامعه اسلامی، تصریح کرد: بیشتر این اختلافات به دلیل فاصله گرفتن از رحمت و مهربانی است.
حجت الاسلام صادقی نسب، تربیت نادرست و بسیاری از ناهنجاری‌ها و مشکلات جوانان را به علت کمبود عاطفی و محبت در خانواده‌ها دانست و خاطرنشان کرد: راه نجات از این مشکلات و تربیت فرزندانی نیک و شایسته، الگوگرفتن از سیره پیامبر اعظم(ص) است. وی ضمن تشریح شخصیت خاتم الانبیاء، حضرت محمد مصطفی(ص)، با اشاره به آیه 107 سوره انبیاء، رحمت و مهربانی را از ویژگی‌های شاخص پیامبر اعظم(ص) عنوان کرد و افزود: رسول اعظم، مظهر رحمت و رأفت الهي است که نه تنها برای پیروان و دوستان، بلکه برای همه انسانها درهمه اعصار و تمامي مكان‌ها تا پايان جهان رحمت است. وی با اشاره به برخی بی حرمتی‌ها و بدرفتاریهای که در زمان پیامبر با ایشان می‌شد، اظهار داشت: عفو و گذشت در سيره پيامبر اعظم(ص) وجود داشت به گونه‌ای که علاوه بر اینکه نسبت به مردم با بزرگواري رفتار مي كرد، بد رفتاري و بي حرمتي به خود را ناديده مي گرفت و از خطاي ديگران براحتي مي گذشت و كينه كسي را در دل نگه نمي داشت.
وی تصریح کرد: خصوصیات اخلاقی حضرت محمد(ص) باعث شده بود که حتی کسانی‌که پس از دیدن معجزه‌های پیامبر، ایمان نیاوردند، با مشاهده این اخلاق نیکو و بی نظیر، مسلمان شدند.
 وی با بیان اینکه صفت رحمت و مهربانی پیامبر اعظم(ص)، داعشی‌ها و سلفی‌ها را رسوا کرده است، افزود: چطور کسانی‌که ادعای خلافت اسلامی را دارند، این همه قتل عام و کشتار به راه می‌اندازند، در حالی‌که سراسر زندگی خاتم الانبیاء، رحمت، مهربانی، عطوفت و گذشت بوده است.امام جمعه گناباد، کار داعشی‌ها را مایه ننگ اسلام دانست و خاطرنشان کرد: گروه‌هایی همچون داعش علیرغم ادعای اسلامی بودن که دارند، بوی از اسلام نبردند چراکه اگر ذره‌ای از محبت و رحمت پیامبر را می‌داشتند، دست به چنین جنایات اسف باری نمی‌زدند. حجت الاسلام صادقی نسب، با اشاره به پیاده‌روی میلیونی عزاداران حسینی در اربعین امسال، تصریح کرد: این تجمع بزرگ مسلمانان، اسلام ناب محمدی را به جهانیان نشان داد. وی با اشاره به پذیرایی و مهمان‌نوازی گرم شیعیان عراق از عزاداران حسینی، گفت: شیعیان عراق با این حرکت خود، جلوه‌ای از محبت اسلامی را به نمایش گذاشتند و مایه افتخار و مباهات جهان اسلام شدند.وی افزود: برای اینکه در دنیا و آخرت، زندگی شیرینی داشته باشیم، باید سيره و رفتار حضرت محمد(ص) را الگو و سرمشق خود قرار دهیم تا اشعه‌ای از محبت و مهربانی ایشان در زندگی ما وجود داشته باشد.
وی، متخلق شده به اخلاق الهي و سيره نبوي و برخورد كريمانه و محبت آميز با مردم را موجب سعادت دنیوی و آخروی دانست.
اجرای هم‌خوانی توسط گروه نورالهدی و برگزاری مسابقه از دیگر برنامه های این مراسم بود. همچنین به قید قرعه به سه نفر از کسانی که نامشان، هم نام با القاب پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) بود، هدایایی اهدا شد.