امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:46

رئیس دانشگاه گفت: اصلاح سبک زندگی و کاهش بار بیماری‌های غیرواگیر در روستاها، با استفاده از توان و خلاقیت بهورزان محقق می‌شود.
به گزارش وب دا؛ رئیس دانشگاه در حاشیه بازدید از روند برگزاری آزمون پذیرش دانش‌آموز بهورزی، گفت: یکی از مهمترین اقدامات حوزه سلامت کشور در ابتدای انقلاب، تربیت بهورز و استفاده از ظرفیت آنها در جهت شناسایی زودهنگام بیماریهای واگیردار و غیرواگیر در روستاها و گزارش آن به مراکز بهداشتی درمانی بود.
دکتر رضا احمدی افزود: حضور این عزیزان در روستاها با توجه به بومی بودن آنها و اعتماد زیاد مردم روستا به آنها باعث شد که بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماریهای تنفسی و گوارشی بویژه در کودکان در اسرع وقت درمان شود و نیاز به اقدامات درمانی پرهزینه‌تر را برطرف نماید.
وی افزود: متاسفانه چندسالی بود که توجه زیادی به آموزش بهورزان نبود و با توجه به بازنشسته شدن تعداد زیادی از بهورزان، توجه به تربیت بهورزان در آموزشگاه‌های بهورزی احساس می‌شد که خوشبختانه امسال این امر محقق شد.وی با بیان اینکه در حال حاضر 76 بهورز زن و مرد در 46 خانه بهداشت در روستایی شهرستان‌های گناباد و بجستان انجام وظیفه می‌نمایند، گفت: حدود 14 نفر از این همکاران سابقه خدمتی بالای 25 سال دارند که باید مقدمات لازم برای آموزش افراد جایگزین فراهم می‌شد که خوشبختانه با اجرای طرح تحول نظام سلامت محقق شد.
وی، احیاء مجدد آموزشگاه بهورزی و تربیت دانش آموز بهورزی را از جمله بسته‌های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت عنوان و اظهار امیدواری کرد که انشاء ا.. با گزینش افراد شایسته در خدمت به روستائیان عزیز منطقه کوشا باشیم.