امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:41

محکومیت هتک حرمت به ساحت پیامبر اعظم(ص)

رئیس دانشگاه با صدور بيانيه اي، توهین به پیامبر در نشریه فرانسوی شارلی ابدو، را محكوم کرد.
به گزارش وب‌دا، متن پیام به این شرح است:

بسم ا... الرحمن الرحیم
  وَ ما أَرْسَلْناکَ إِلاَّ رَحْمَةً لِلْعالَمينَ (سوره انبیا آیه 107)
و ما تو را جز مهر و دوستى براى جهانیان نفرستادیم.

بدون شک هتک حرمت به ساحت ربانی پیامبر اعظم، محمدمصطفی(ص)، یکی دیگر از اقدامات شرم آور و نماد دین ستیزی است که توسط سردمداران متحجر و ترسوی غرب، در راستای اهداف اصلي نظام سلطه كه اسلام هراسی و اسلام ستیزی است، صورت گرفت.
گرچه مدعیان دروغین حقوق بشر بارها از طرق مختلف از جمله خلق گروه های به ظاهر اسلامی، تهاجم های سینمایی، استحاله فرهنگی و حملات نظامی، ماهیت خبیث امپریالیسم غربی و صهیونیسم بین‌المللی در مقابله با مسلمانان را به نمايش گذاشته‌اند اما هتک حرمت به پیامبر(ص) در مجله فرانسوي، اوج کینه غرب نسبت به اسلام را نشان داد.
بار ديگر حرکت شرم آور سران استكبار در هتك حرمت به ساحت پيامبر مهر و رحمت، پیامبر اعظم(ص)، ضمن جريحه دار كردن احساسات و عواطف مسلمانان و قلوب تمامي آزادگان جهان، نمونه بارزي از جاهليت مدرن دنياي غرب و نمايشي از بي منطقي مستكبران را به نمايش گذاشت.
مجموعه خدمتگزاران مردم در دانشگاه علوم پزشكي گناباد نيز ضمن اعلام انزجار از اين حركت نفرت انگيز و محكوميت اهانت به ساحت پاك نبوي (ص)، همراهي خود را با حركت مسلمين عالم عليه استكبار جهاني اعلام داشته و اميدواريم با پيروي از سیره پیامبر اعظم(ص)، با اخلاق محوري و پرهيز از اختلاف و تفرقه، در جهت شناساندن اسلام واقعي به جهانيان گام برداريم.