امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:51

زنگ سلامت در دبيرستان دخترانه ریحانه النبی نواخته شد.

در دومین روز از هفته سلامت و همزمان با سراسر کشور ، مراسم نواختن زنگ سلامت با حضور امام جمعه، فرماندار ، اعضاء هيئت رئيسه دانشگاه ، مدير و معاونين آموزش و پرورش و خبرنگاران رسانه های گروهی شهرستان در دبيرستان دخترانه حضرت زينب (س) برگزار شد.
در این مراسم که دانش آموزان مدارس ریحانه النبی و یاس نبی به همراه مادربزرگ های خود حضور داشتند ، پس از نواختن زنگ سلامت به صورت نمادین ، معاون بهداشتي دانشگاه با اشاره به اين كه  امسال " سالمندی و سلامت " به عنوان شعار سازمان جهانی بهداشت انتخاب شده است ، به تشريح برنامه هاي هفته سلامت پرداخت و افزود: برنامه های مختلفی با محوریت سالمندان و با شعار " زندگی سالم ، طول عمر بیشتر" برگزار می شود. دكتر محمد صادق عليمرداني با بيان اينكه هر سال يكي از معظلات جهاني به عنوان شعار روز جهاني بهداشت مطرح مي شود تا همه دست اندر كاران براي حل آن تلاش نمايند، افزود: سالمندی از جمله پدیده هایی است که باید جدی گرفته شود و در جهت مدیریت این مشکل برنامه ریزی های مناسب صورت گیرد.
مدير آموزش و پرورش گناباد هم در ابتداي اين مراسم ضمن گرامیداشت هفته سلامت و هفته بهداشت مدارس ، ارتقاء شاخص هاي بهداشتي درماني را مرهون همكاري نهادها و اقشار مختلف جامعه دانست و از خدمات دانشگاه علوم پزشكي گناباد بويژه سرپرست و معاونت بهداشتي در راستاي ارتقاء سطح بهداشت مدارس و دانش آموزان قدرداني كرد.
 شايان ذكر است در پايان اين مراسم مسابقه اي با موضوع شعار امسال سازمان جهاني بهداشت برگزار و به سه نفر از كساني كه پاسخ صحيح دادند ، لوح سپاس و هدایایی اهداء شد. همچنین به دانش آموزانی که مادر بزرگ های آنان در مراسم حضور یافته بودند به پاس تجلیل از رابطه صمیمانه آنها با هم و حضور در مدرسه هدایایی اهدا شد.