امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:15

مجمع خیرین سلامت ، بازوی توانمند مدیران بخش سلامت است

رئیس دانشگاه در جمع خیرین سلامت این دانشگاه گفت: مجمع خیرین سلامت ، بازوی توانمندی برای مدیران بخش سلامت است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی افزود: کار و تلاش خیرین در عرصه‌های مختلف بویژه در مجمع خیرین سلامت موهبتی است که خداوند متعال تنها به عده‌ای از بندگان خود عطا می‌کند.
وی افزود: رفع مشکلات و نیازهای جامعه از ارکان و آموزه‌های مهم دین است که در قرآن و احادیث ائمه اطهار نیز به آن توصیه شده است.
وی با بیان اینکه رفع مشکلات حوزه سلامت در بین امور خیر، از اولویت خاصی برخوردار است، اظهار داشت: سلامت پیش نیاز زندگی مناسب است که باید همگی همت نماییم تا این مهم در اختیار همه مردم عزیز قرار گیرد.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی با تمام تلاش و توان خود، می‌توانند حداکثر 25درصد از سلامتی مردم را تامین کنند، تصریح کرد: با توجه به گستردگی کار در حوزه سلامت و از آنجا که تمامی افراد جامعه مخاطب وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند، مشارکت و حمایت همه نهادها، گروه‌ها و سازمانهای مردم نهاد و سلامت محور برای تامین و ارتقای سلامتی در جامعه مهم و ضروری است.
وی از سلامت به عنوان رفاه کامل جسمی، روحی، روانی و اجتماعی یاد کرد و افزود: حوزه سلامت به دلیل گستردگی نیازمند همت همه آحاد جامعه بویژه خیرین سلامت است تا در جهت رفع مشکلات موجود تلاش نمایند.
وی از مجمع خیرین سلامت خواست تا با جذب افراد نیکوکار خوشنامی که هدفی جزء خدمت به مردم و کمک به حوزه سلامت ندارند،  در راستای رفع مشکلات و موانع این بخش گام‌های موثری بردارند.
دکتر احمدی با بیان اینکه دانشگاه آمادگی دارد تا با شناسایی نیازمندی‌های واقعی و مشکلات موجود، نیازهای اساسی بخش سلامت را به خیرین معرفی نماید، اظهار داشت: مجمع خیرین سلامت می‌تواند همچون گذشته در بخش‌های مختلف ساخت و ساز اماکن، امور بهداشتی، درمان، غذا و دارو و تجهیزات پزشکی این دانشگاه را یاری نماید.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که " هرجا مردم می‌آیند، کار برکت پیدا می‌کند و عالی‌تر پیش می‌رود"، خاطرنشان کرد: می‌توانیم زیرساخت‌های کشور را با مشارکت، تدبیر، دلسوزی و نگاه بلند خیرین تقویت کنیم و نظام سلامت را به سمت بهبود پیش ببریم.
وی در پایان از اعضاء هیئت امناء و تمامی خیرینی که دانشگاه را در این سال‌ها یاری رسانده‌اند، تشکر کرد.