امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:39

قرائت زیارت عاشورا و غبار روبی گلزار شهدای گمنام

در گرامیداشت سی‌و‌ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، گلزار شهدای گمنام دانشگاه با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان، غبار روبی و عطر افشانی شد.
به گزارش وب دا، در این مراسم که با حضور امام جمعه، اعضای هیأت رئیسه، اساتید، مدیران و کارکنان دانشگاه و جمعی از مسئولین و کارکنان ادارات و نهادهای مختلف شهرستان در محل گلزار شهدای گمنام برگزار شد، شرکت کنندگان با نثار شاخه های گل و قرائت فاتحه، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا و تجدید میثاق با آنان، بر استمرار راه امام راحل(ره) و شهدای انقلاب اسلامی تاکید کردند.
قبل از این مراسم نیز ، شرکت کنندگان با حضور در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس، در فضایی معنوی زیارت عاشورا را زمزمه کردند. یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در این مراسم به ذکر روضه و قرائت زیارت عاشورا پرداخت.
شایان ذکر است مراسم معنوی قرائت زیارت عاشورا، از زمان تدفین دو شهید گمنام، هر هفته صبح‌های دوشنبه در محل مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس برگزار می‌شود.