امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:51

دیدارجمعی از اعضاء هیأت رئیسه با دادستان جدید شهرستان گناباد

رئیس دانشگاه در دیدار با دادستان جدید گناباد، بر لزوم همکاری و تعامل بیشتر این دو نهاد اجرایی تاکید کرد.
 به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این دیدار که معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون بهداشت و مسئول دفتر حقوقی دانشگاه نیز حضور داشتند، ضمن تبریک ایام ا... دهه مبارک فجر، به گستردگی فعالیت‌ها و برنامه‌های این دانشگاه اشاره کرد و افزود: به دلیل گستردگی ارائه خدمات این دانشگاه در حوزه‌های مختلف بهداشتی و درمانی، غذا و دارو، آموزشی و دانشجویی اقشار مختلف مردم با دانشگاه علوم پزشکی در ارتباط هستند.
وی با بیان اینکه تکریم ارباب رجوع سرلوحه کار این دانشگاه در ارائه خدمات است، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم تا خدمات ارائه شده در حوزه‌های مختلف در شان مردم شریف منطقه باشد و بتوانیم خدماتی شایسته به آنان ارائه نماییم.
وی به تشریح ابعاد مختلف فعالیت‌های صورت گرفته پرداخت و ضمن تاکید بر همکاری و تعامل بیشتر با دادگستری و دادستان شهرستان، تصریح کرد: سلامت حق قانونی مردم است که برای تامین، ارتقاء و دسترسی عادلانه آن ، باید همه دستگاه‌ها و نهادهای مختلف با دانشگاه علوم پزشکی همکاری و تعامل نمایند.
در ادامه این جلسه، دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر عالمی معاون بهداشت و طاهری مسئول دفتر حقوقی به تشریح ابعاد مختلف همکاری با دستگاه قضایی پرداختند و با اشاره به اهمیت برخورد با متخلفین و تهدیدکنندگان سلامت جامعه، بر لزوم تسریع و برخورد جدی با این متخلفین تاکید کردند.
دادستان جدید عمومی و انقلاب گناباد هم در این دیدار ضمن قدردانی از خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بر لزوم توجه جدی به پیشگیری تاکید کرد و افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که به جای افزایش پرونده‌ها، شاهد کاهش وقوع جرم در سطح جامعه باشیم.علیرضا محولاتی افزود: با توجه به اهمیت بحث سلامت، همچون گذشته با آمادگی کامل، ضمن رسیدگی سریع و در حد مقدورات قانونی به پرونده‌های مرتبط با سلامت، دانشگاه را در راستای رسالت اصلی خود که تامین سلامت جامعه است، یاری خواهیم کرد.