امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:56

دیدار روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان با امام جمعه

همزمان با دهه مبارک فجر، روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و اعضای کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر شهرستان گناباد با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در این شهرستان دیدار کردند.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام حسن صادقی‌نسب در این دیدار، ضمن تبریک دهه مبارک فجر، این دهه را یکی از بزرگترین اعیاد اسلامی یاد کرد و با اشاره به آیه ای از قرآن کریم، افزود: در دهه مبارک فجر، اسلام بر کفر و استکبار جهانی پیروز شد که این همان وعده الهی است.
وی با بیان اینکه اعتماد به نفس یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است که امام خمینی(ره) به جامعه تزریق کرد، اظهار داشت: تقويت روحيه خودباوري و اعتماد به نفس عمومي که به برکت نظام اسلامی و رهبری امام راحل(ره) و مقام عظمای ولایت در بین اقشار مختلف مردم بوجود آمد، موجب پيشرفت‌هاي وسیعی در عرصه‌هاي علمي، اقتصادي، اجتماعي و سياسي شده است. وی، تحقق شعار ما می‌توانیم در عرصه‌های مختلف را مرهون ترویج این روحیه اعتماد به نفس دانست و اظهار داشت: این روحیه خودباوری را امام خمینی (ره) در بین ایرانی‌ها زنده کرد و اکنون نیز مقام معظم رهبری، در جهت تقویت این روحیه در سطح جامعه تلاش می‌کنند.
وی با اشاره به رتبه اول علمی ایران در سطح منطقه گفت: به همت جامعه دانشگاهی، شتاب علمی ایران رتبه نخست در دنیا را داراست. وی با تشریح دستاوردهای مختلفی همچون فناوری هسته‌ای، هوافضا، نانو ، سلولهای بنیادی و تجهیزات نظامی گفت: همه این دستاوردها و موفقیت‌ها با همت و تلاش دانشگاهیان و روحیه اعتماد به نفس آنان محقق شد.حجت الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه دانشگاه در مراحل مختلف پیروزی، حفظ دستاوردها و پیشرفت‌های کشور نقش بسزایی داشته است، تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید از مرحله ترجمه علوم خارجی به سمت تولید علم حرکت کنند و جایگاه خوبی را در بین تولیدکنندگان علم در جهان بدست آورند. وی، اسلامی شدن دانشگاه‌ها را از جمله مسائل مهم و مورد تاکید امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: باید در کنار مسائل آموزشی و پژوهشی، به تربیت دانشجویان متعهد با روحیه خدمت گذاری توجه جدی شود. وی، از تخصص و تعهد به عنوان لازمه یکدیگر یاد کرد و افزود: علم و تخصص ما همراه با ایمان است و در خدمت جامعه بشری می باشد. امام جمعه گناباد، تربیت دانشجویان متعهد متخصص را یک باقیات و صالحات دانست و افزود: اگر متخصصانی که در دانشگاه‌ها تربیت می‌شوند، از لحاظ معنوی ضعیف یا تنها به فکر منافع شخصی خود باشند، نخواهند توانست خدمتگذاران خوبی برای مردم باشند.
رئیس دانشگاه هم در این دیدار که در محل دفتر امام جمعه برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه مردم ولی نعمت ما هستند ، باید به گونه‌ای خدمتگزاری کنیم که علاوه بر رضایت‌مندی پروردگار، رضایت مردم را نیز فراهم نماییم.
دکتر احمدی با اشاره به گستردگی خدمات این دانشگاه در حوزه‌های مختلف، بر تکریم ارباب رجوع تاکید و خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی آماده است تا امسال هم همچون گذشته، با حضور حماسی در راهپیمایی 22بهمن، یک بار دیگر پایبندی خود را به آرمان‌های امام راحل(ره) و انقلاب اسلامی به نمایش بگذارند.
آقای گلباف رئیس دانشگاه پیام نور گناباد هم در ابتدای این جلسه به تشریح برنامه‌ها و فعالیتهای کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر و برنامه‌های مشترک مراکز آموزش عالی پرداخت.