امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:21

ورزش ، تغذیه سالم ، دوری از استرس و عدم مصرف دخانیات از مهمترین عوامل یک زندگی سالم است.

معاون بهداشتی دانشگاه این مطلب را در مراسم نواختن زنگ سلامت که در دومین روز از هفته سلامت که به نام " سالمندی و آموزش همگانی " در دبیرستان ریحانه النبی گناباد برگزار شد عنوان کرد و افزود: سالمندان برای آسیب ندیدن باید فعالیت های بدنی خود را ادامه دهند.
دکتر محمد صادق علیمردانی با تشریح شعار " زندگی سالم ، طول عمر بیشتر" ، آغاز هفته سلامت در روزهای نخستین سال را طلیعه ای برای فعالیت بیشتر در راستای ارتقاء شاخص های بهداشتی و شعار سازمان جهانی بهداشت عنوان کرد و گفت: بر اساس تعریفات علمی ، جامعه ای که بیش از دوازده درصد جمعیت آن بالای 60 سال داشته باشند، جامعه سالمند نامیده می شوند. وی افزود: 5/11 درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، بالای 60 سال سن دارند که باعث شده است تا این جمعیت تحت پوشش به مرز سالمندی برسد. وی ، افزایش ارتقای سطح سلامت و بهداشت و کاهش موالید را باعث رشد سالمندی دانست و گفت: به همین دلیل ، سازمان جهانی بهداشت امسال را با عنوان ، سالمندی و سلامت نامگذاری نموده است تا توجه بیشتر دست اندرکاران نظام سلامت را به برنامه ریزی در این جهت جلب نماید. وی ، سالمندان را محور وحدت خانواده دانست و با اشاره به احادیث و روایاتی از ائمه اطهار (س) ، توجه و تکریم سالمندان را از توصیه های دینی و موجب خیر و برکت برشمرد.
مدیر آموزش و پرورش گناباد هم در این مراسم ، سلامت و بهداشت را از وظایف آحاد جامعه برشمرد و بر تلاش در جهت ارتقاء شاخص های بهداشتی درمانی با توجه به توصیه ها و راهکارهای دینی تأکید کرد. احمد خاکستانی ، برگزاری ورزش های همگانی منظم از جمله ورزش صبحگاهی ، تغذیه رایگان ، توزیع شیر ، حضور مربیان بهداشتی و برنامه های آموزشی در مدارس را از جمله مهمترین برنامه های آموزش و پرورش در راستای حفظ سلامت دانش آموزان عنوان کرد.