امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:07

حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی در راهپیمایی 22بهمن

همزمان با طلیعه‌ی سی و هفتمین بهار عزت و آزادی انقلاب اسلامی، جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ، همگام با اقشار مختلف مردم در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن حضور یافتند.
به گزارش وب‌دا، اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، همچون سایر هموطنانمان، همگام و همراه با سایر مردم ولایت‌مدار شهرستان گناباد، با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22بهمن، آغاز سی و هفتمین فجر انقلاب اسلامی را گرامی داشتند و بار دیگر حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌های امام راحل(ره) اعلام کردند.
در این راهپیمایی که از میدان امام خمینی (ره) تا میدان بسیج گناباد، با حضور گسترده خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان اجرایی، روحانیون و طلاب، اساتید و دانشجویان، معلمان و دانش آموزان و اقشار مختلف مردم برگزار شد، اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز حضور یافتند.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی، با سر دادن شعارهای " الله اکبر، خامنه ای رهبر، فرقه و اختلاف، سیاست دشمن است / عامل هر اختلاف، جیره خور دشمن است، این است شعار ملت، نه تحریم نه ذلت / مذاکره با عزت، با حفظ شان ملت، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل"، ضمن اعلام خشم و انزجار خود از صهیونیسم و استکبار جهانی، بار دیگر حمایت خود را از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و امام راحل(ره) و منویات رهبر معظم انقلاب اعلام داشتند.
همچنین با شعارهای " «لبیک یا رسول الله» ، محمد و مکتبش همیشه جاودان است / خار چشم جبهه نفاق و ظالمان است و مرگ بر فرانسه"، یک بار دیگر خشم خود را از هتک حرمت به ساحت پیامبر اعظم(ص) ابراز داشتند.
فرماندار گناباد در پایان این مراسم، در اجتماع بزرگ پایانی راهپیمایی 22 بهمن که در میدان بسیج برگزار شد، با بیان اینکه دشمنان بدانند که ملت ایران پای آرمانهای انقلاب اسلامی و امام راحل ایستاده اند، تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی بارها ملت ایران را آزمایش کرده اند تا مردم دست از حمایت از انقلاب اسلامی بردارند اما هر گز موفق نشدند و هر سال حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن پررنگ تر و با شکوه تر از گذشته است.
موسی الرضا صائمی فرد با بیان اینکه تنها گزینه ملت ایران ، پشتیبانی از ولایت فقیه است، اظهار داشت: ملت ایران گزینه خود را از ۳۶ سال پیش در قلب خود و نه روی کاغذ و روی میز قرار داده است و آن گزینه پشتیبانی از ولایت فقیه برای آسیب نرسیدن به خودشان است.
وی با خطاب دادن سران کشورهای غربی گفت: شما که ادعا می کنید همه تحولات جهان را رصد می کنید شرکت مردم در راهپیمایی عظیم 22 بهمن را رصد کنید تا بفهمید مردم تا چه اندازه پشتیبان انقلاب اسلامی و ولایت فقیه هستند.
فرماندار گناباد با بیان اینکه امروز دشمن ایران اسلامی با نیرنگ و خدعه و با گزینه های متفاوت، هر روز ابلهانه خودش را مورد آزمون قرار می دهد، خطاب به دشمنان انقلاب گفت: اتحاد ولایی بین مردم و ولایت فقیه در ایران اسلامی، هیچگاه گسستنی نخواهد بود.
وی سران آمریکا را طلایه داران خدعه و نیرنگ در جهان معرفی و خاطرنشان کرد: آمریکایی ها و تمامی عناصر خبره امنیتی و سیاسی آنان، علیرغم برنامه ریزی و توطئه علیه ایران اسلامی، با وجود امام خمینی و نائب بر حقش مقام معظم رهبری، مدام با شکست مواجه می شوند.
صائمی فرد شرایط امروز ایران اسلامی را از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس سخت تر و دشوارتر دانست و تصریح کرد: دشمن امروز از حمله نظامی به کشور برای همیشه مأیوس شده و رو به نیرنگ اقتصادی و فرهنگی علیه ملت ایران نموده است.
وی اظهار کرد: علی رغم تحریم ها و مشکلات اقتصادی و بازی دشمنان با احساسات و عواطف ملت از طریق علم و فناوری و ماهواره، ملت ایران با حضور پر شکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، پوزه دشمنان را بار دیگر به خاک مالیدند.
فرماندار گناباد افزود: ۲۲ بهمن ماه، سالروز رشادت ها، شهادت ها و ایثار گری ها، یوم الله و با ارزش است و جاودان خواهد ماند و نسل های آینده بهتر از امروز، با انتقال فرهنگ، این روز را جشن خواهند گرفت.
صائمی فرد، توهین صورت گرفته با ساحت پیامبر را محکوم نمود و افزود: در ۲۴ ساعت شبانه روز و هر ۴ دقیقه، طنین “الله اکبر” و “اشهد ان محمد رسول الله” در سراسر جهان طنین انداز است و با این وجود دشمنان به ساحت این پیامبر الهی توهین می کنند.