امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:56

بازدید رئیس دانشگاه از خوابگاه‌ دانشجویی در حال احداث

رئیس دانشگاه با حضور در پردیس، از روند عملیات اجرایی پروژه خوابگاه دانشجویی در حال احداث بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، در این بازدید که مدیر روابط عمومی نیز حضور داشت، مدیر دفتر فنی و پیمانکار پروژه ضمن تشریح اقدامات انجام شده، گزارشی از وضعیت موجود و کارهای مختلف در حال اجرا ارائه کردند.
دکتر احمدی ضمن بازدید از بخش‌ها و طبقات مختلف این پروژه، با اشاره به کمبود فضای خوابگاهی، بر لزوم تسریع در عملیات اجرایی این پروژه تاکید کرد و گفت: باید سرعت انجام کارها به گونه‌ای باشد که کیفیت اجرای آن نیز به درستی حفظ شود.
مدیر دفتر فنی هم گفت: کار احداث خوابگاه دانشجویی فجر2، از تیرماه سال 91 آغاز شد و پس از 20 درصد پیشرفت فیزیکی در سال 92 تعطیل شد اما خوشبختانه با جذب سی و پنج میلیارد ریال اعتبار در انتهای سال 92، عملیات اجرایی آن مجددا از خردادماه سالجاری آغاز شد که هم اکنون حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مهندس یعقوبی با بیان اینکه این خوابگاه دانشجویی با زیربنای 4700 متر مربع در پنج طبقه احداث می شود،  افزود: این خوابگاه شامل چهار طبقه مسکونی و هر طبقه دارای ظرفیت اسکان هفتاد و پنج دانشجو در هجده اتاق است.وی، نمازخانه، کتابخانه، نت لب، اتاق فرهنگی، اتاق مهمان، اتاق تلویزیون و ... را از امکانات دیگر این خوابگاه دانشجویی سیصد نفره برشمرد.