امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:27

مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه جام شهید امیدوار برگزار شد

در گرامیداشت دهه مبارک فجر، مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه با عنوان جام شهید امیدوار برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، در دیدار نهایی این دوره از مسابقات که با حضور ۲۰ تیم از واحدهای تحت پوشش دانشگاه در محل سالن ورزشی پوریا برگزار گردید ، تیم شهید دستوری بیمارستان 15خرداد بیدخت توانست با نتیجه ۴ بر ۳ بر تیم شهید قنبر آقایی بجستان غلبه کند و به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یابد.
در بازی رده بندی این رقابت‌ها هم تیم شهید امیدوار معاونت آموزشی با کسب پیروزی ۵ بر ۳ در مقابل تیم شهید شوریده ستاد مرکزی، بر سکوی سوم این مسابقات ایستاد.
در مراسم اختتامیه این مسابقات، پس از اهدای جام و هدایایی به تیمهای اول تا سوم، از سعید امیدوار برادر شهید امیدوار و آقایان خاکستانی و صفری نیز که به عنوان داوران این مسابقات حضور داشتند، تقدیر گردید.