امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:41

قدردانی رئیس دانشگاه از حضور همکاران در مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر

دکتر احمدی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه، از حضور همه همکاران و کارکنان واحدهای مختلف در مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه در این جلسه که مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز حضور داشت، ضمن تشکر از روابط عمومی دانشگاه به جهت پیگیری و همکاری در برگزاری مراسم افتتاحیه پروژه ها، تزیین و آذین بندی واحدهای دانشگاه و مشارکت در برپایی جشن‌های انقلاب، گفت: از همه اعضاء هیات علمی، پزشکان، اساتید، کارکنان و دانشجویان و تمامی گروه‌های مختلف جامعه پزشکی که همگام با سایر اقشار مردم همیشه در صحنه، با حضور حماسی و باشکوه در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن، ضمن لبیک به منویات مقام معظم رهبری، پایبندی خود را به اصول و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی به نمایش گذاشتند، تشکر و قدردانی می‌نمایم.
دکتر احمدی با اشاره به برگزاری دومین جلسه هیأت امناء در سالجاری افزود: در این جلسه پس از ارائه گزارش حسابرسی، از نحوه رسیدگی به مسائل مالی و همچنین از تلاشهای کارکنان امور مالی و بودجه قدردانی شد.
وی از دکتر اسماعیلی، دکتر تجددی و آقایان طحان‌زاده، ابراهیمی، سعیدی، نوری و قدیمی و همه کسانی که در تهیه و بررسی قیمت تمام شده خدمات بیمارستانی تلاش کردند، قدردانی نمود و تصریح کرد: خوشبختانه لیست قیمت تمام شده خدمات بیمارستانی که در بیمارستان 15 خرداد بیدخت تهیه شده بود مورد استقبال اعضای هیأت امناء قرار گرفت به طوریکه دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع شوراها و هیأت‌‌های امناء وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از کار صورت گرفته، گفت: تا کنون از بین 47 دانشگاه علوم پزشکی، گزارش قیمت تمام شده خدمات بیمارستانی فقط توسط 25 دانشگاه تهیه و ارائه شده که گزارش دانشگاه علوم پزشکی گناباد یکی از بهترین و کاملترین گزارش‌های تهیه شده است.
دکتر احمدی افزود: در این گزارش، بهای تمام شده 400 نوع خدمت بیمارستانی محاسبه و بر اساس کتاب ارزشگذاری نسبی سلامت، تفاوت بهای تمام شده خدمات و تعرفه موجود مقایسه و محاسبه شده بود.
در ادامه با بیان اینکه اعضای هیأت امناء رضایت کاملی از گزارش عملکرد و حسابرسی دانشگاه داشتند، از معاونین دانشگاه، امور مالی، بودجه و امور حقوقی که در ارائه این گزارش تلاش داشتند، قدردانی کرد.
وی در پایان ضمن قدردانی از خدمات دکتر عطار در مدت مسئولیت خود در معاونت غذا و دارو ، از قبول این مسئولیت توسط دکتر کریمی سپاسگزاری و برای وی آرزوی موفقیت کرد.