امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:23

کارگاه آموزشی حفاظت فیزیکی سطح دو برگزار شد

به همت حراست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کارگاه آموزشی حفاظت فیزیکی سطح دو، به مدت دو روز برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، مدیر حراست دانشگاه در ابتدای این کارگاه، با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) که فرمودند: "خوش اخلاقی، خندان بودن، سپاسگزاری و خوش برخوردی موجبات فراوانی رزق و آبادانی و طول عمر ، زیبایی دنیا و گشایش در آخرت است." ، بر لزوم برخورد خوب و تکریم ارباب رجوع تاکید کرد و افزود: انتظامات پیشانی حراست است و رفتار آنها، نمود فرهنگ و خدمت در دانشگاه است.
حمیدرضا آذرمهری، سالم سازی مجموعه‌ها را از جمله وظایف حراست برشمرد و تصریح کرد: صیانت از ارزشهای اسلامی، جلوگیری از آسیب‌ها و حمایت و نظارت بر کارکنان و مراجعین از جمله مهمترین اهداف و وظایف حراست است.
وی با بیان اینکه باید به کار به عنوان یک امانت بنگریم ، به اهمیت کار نگهبانان در حفظ و حراست از هر مجموعه‌ای اشاره کرد و گفت: مسئولیت پذیری، صداقت، وقت شناسی، خوش قولی، انضباط کاری و رعایت اصول ایمنی، تسریع و تسهیل در خدمت رسانی و پایبندی به قانون با اقتدار لازم از جمله مهمترین مصادیق اخلاق حرفه‌ای است که نگهبانان هم همچون سایر کارکنان باید دارای این شاخصه ها و ویژگی‌ها باشند.
شایان ذکر است در این کارگاه آموزشی که با حضور نگهبانان و نگهبان سرایدارهای واحدهای تحت پوشش دانشگاه در سالن اجتماعات مرکز مدیریت بحران برگزار شد، مباحثی از جمله امداد و نجات، حفاظت گفتار و گزارش نویسی به صورت تئوری و عملی ارائه شد.