امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:33

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز پرستار

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در پیامی به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، ضمن تبریک این روز بزرگ، از خدمات و تلاشهای پرستاران قدردانی کرد.
متن کامل پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز پرستار به شرح زیر است:
بسم ا... الرحمن الرحیم
پیامبر اکرم (ص):
هر کس یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند ، خداوند او را با ابراهیم خلیل محشور می کند .

خداوند متعال را شاكرم كه توفيق زيارت حرم مطهر امام حسين(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع) را همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت زينب(س) پرستار نهضت حسینى برايم مقدر نمود.
بي شك زینب کبری(س) یکی از زنانی است که به عنوان الگو و اسوه برای همه زنان و مردان آزاده، آزادی خواه و ظلم ستیز در همه زمان ‏ها مطرح است که می توان با بررسی ابعاد وجودی آن حضرت الگوی مناسبی را برای زن مسلمان امروز ترسیم کرد. الگويي كه جامع همه کمالات و صفات پسندیده بود و ماندگاري قيام عاشورا نيز مرهون وجود با بركت اين شخصيت بي نظير است.
در كنار همه وي‍ژگي‌ها و سجاياي اخلاقي اين بانوي بزرگ جهان اسلام، پرستاري وي به گونه‌اي است كه تاريخ آن را به دور از تحريف و ابهام به تصوير كشيده چراكه حضرت زينب(س) پس از شهادت مادر بزرگوارش ، پرستاري علي بن ابيطالب(ع)  را تا به هنگام شهادت آن حضرت بر عهده داشته است و بعد از آن نيز در حادثه كربلا، نقش بي بديل وي در پرستاري از كودكان و بيماران حسيني و مجروحان روز عاشورا مشخص است. بزرگ پرستاري كه در طول حيات پربركت خويش از پنج امام بزرگوار پرستاري كرده و امروز نام اين پرستار جاودان هميشه تاريخ، همگان را به ياد صبر، مقاومت و ايثار مي‌اندازد.
خوشبختانه به بركت پيروزي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، سالروز تولد اين اسوه صبر و ايثار، به نام روز پرستار نامگذاري شد تا فرصتي براي ارج نهادن به مقام والا و تلاش خستگي ناپذير اين سپيدپوشان سلامت فراهم شود. پرستاران رشيدي كه حتي در دوران دفاع مقدس نيز دوشادوش مردان، نقش خود را در پاسداري از ميهن عزيزمان به درستي ايفا كردند و با ايثار و از خود گذشتگي، وظيفه امداد رزمندگان را بر عهده گرفتند كه تعدادي نيز در اين راه به مقام والاي شهادت نائل شدند.
پرستاران، ايثارگران صبوري هستند كه زينب گونه از آسايش خود مي‌گذرند  تا به ديگران آسايش و آرامش بخشند و با هنر بي نظير و تخصصي خود، ضمن التيام دردهاي بيمار، نسيم محبت و اميد را در بدن خسته او مي‌دمند و بي شك همين نقش مهم و اثرگذار آنهاست كه باعث شده تا مقام معظم رهبري از نقش پرستار، به عنوان يك نقش احياگر  و زنده كننده ياد كنند.
برخودلازم ميدانم ضمن تبريك ميلاد باسعادت حضرت زينب(س)، از كربلاي معلي و  جوار حرم مطهر امام حسين(ع) و حضرت ابوالفضل(ع)، از زحمات و تلاشهاي شما پرستاران دلسوز و زحمت كش قدرداني نموده و اين روز بزرگ را به همه پرستاران و همچنین دانشجويان پرستاري كه در این مسیر مقدس گام نهاده‌اند، تبريك مي‌گويم. دعاگويتان هستم.
                                                                                      دکتر رضا احمدی