امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:31

اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه و مسئولان شهرستان گناباد به دیدار پرستاران رفتند

در گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، جمعی از اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد و مسئولان این شهرستان به دیدار پرستاران رفتند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با روز پرستار، امام جمعه، فرماندار، معاون بهداشت، معاون آموزشی، معاون فرهنگی دانشجویی، مدیران پرستاری، حراست و روابط عمومی و اعضای نظام پرستاری با حضور در بیمارستان 22 بهمن گناباد، از بخش‌های مختلف این بیمارستان بازدید و با اهدا لوح سپاس، گل و شیرینی، ضمن تشکر از خدمات آنها، روز پرستار را به پرستاران شاغل در بخش‌های مختلف تبریک گفتند.
فرماندار، امام جمعه و مسئولان دانشگاه با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان، ضمن عیادت و دلجویی از بیماران بستری ، برای آنان طلب شفا و آرزوی سلامتی کردند.همچنین در بازدید از بیمارستان 15 خرداد بیدخت که امام جمعه و جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه حضور داشتند، ضمن عرض خداقوت به پرستاران، با اهدا لوح سپاس، گل و شیرینی از تلاشهای آنها قدردانی شد.

شایان ذکر است در این دیدارها، روسا، مدیران داخلی و سرپرستاران بیمارستان‌های 22بهمن گناباد و 15 خرداد بیدخت نیز حضور داشتند.