امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:59

تبریک گروه‌های مختلف به پرستاران

همزمان با ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، گروه‌های مختلف با حضور در بیمارستان‌ها، این روز بزرگ را به پرستاران تبریک گفتند.
به گزارش وب‌دا، همزمان با پنجم اسفندماه، روز پرستار، اعضای شورای اسلامی شهر بیدخت به همراه جمعی از روحانیون، معتمدین و مسئولان این شهر، در بیمارستان 15 خرداد بیدخت حضور یافتند و با اهدا گل و شیرینی، ولادت با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را به کادر پرستاری بخش‌های مختلف این بیمارستان تبریک گفتند و از فعالیت‌ها و تلاش‌های آنها تجلیل کردند.
در همین راستا، جمعی از دانش آموزان دبستان سما با حضور در بیمارستان 22بهمن گناباد، با اهدا گل و تابلو به مدیران پرستاری این بیمارستان ، از آنها قدردانی و این روز عزیز را به آنها تبریک گفتند. همچنین در ادامه  این دانش آموزان در بخش اطفال حضور یافتند و ضمن عیادت از کودکان بستری، با اهدا گل از زحمات پرستاران قدردانی کردند.