امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:33

برگزاری برنامه‌های ویژه روز پرستار برای دانشجویان پرستاری

به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، برنامه‌های ویژه‌ای برای دانشجویان پرستاری برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، همزمان با میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار، مراسم جشنی در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
در مراسم جشنی که به همین منظور در نمازخانه خوابگاه دانشجویی پسرانه فجر و با حضور دانشجویان برگزار شد، پس از سخنرانی و مولودی خوانی، برنامه‌های مختلفی از جمله مسابقه‌ و پانتومیم برای شرکت کنندگان برگزار شد. در پایان این مراسم به قید قرعه به دانشجویان پرستاری شرکت کننده در مراسم ، هدایایی اهدا شد.
همچنین به همین مناسبت مراسم جشنی با حضور دانشجویان دختر در خوابگاه دانشجویی دخترانه حضرت زینب(س) برگزار شد.
شایان ذکر است این مراسم به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.
همچنین معاون آموزشی، معاون فرهنگی دانشجویی، مدیران آموزشی، پرستاری، حراست و روابط عمومی با حضور در کلاس درس دانشجویان پرستاری، با اهدا گل و شیرینی روز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را به آنها تبریک گفتند.دکتر مینوئیان در جمع  دانشجویان ضمن تبریک این روز، برای آنان آرزوی موفقیت کرد و گفت: انشاا... با همت و تلاش خود بتوانید، پرستارانی متعهد و متخصص برای آینده جامعه باشید.