امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:12

تغییر رویکرد آموزش پرستاری از تئوری محض به سمت بالینی

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در جهت تقویت آموزش‌های پرستاری ، بناست تا رویکرد آموزشی از آموزش های تئوری محض به سمت آموزش‌های بالینی تغییر کند.
به گزارش وب‌دا، محمد میرزابیگی در مراسم بزرگداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در سالن همایش‌های کوثر این دانشگاه برگزار شد، گفت: با هدف برطرف نمودن فاصله بین آموزش و بالین و با بکارگیری اعضای هیأت علمی بالینی کمک خواهد شد تا دانشجویان پرستاری بتوانند حضور بهتر و اثر بخش‌تری در بالین داشته باشند.
وی با بیان اینکه میزان افزایش ظرفیت پذیرش رشته پرستاری در حال ابلاغ به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است، افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، مقرر شد که ظرفیت دانشکده‌های پرستاری به تناسب بوم، منطقه، توانمندی‌ها و نیازمندی‌ها تا دو برابر افزایش پیدا کند.
وی از افزوده شدن 8 گرایش جدید در مقطع دکترا و 3 گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد پرستاری خبر داد و افزود: هم اکنون 400 دانشجو در مقطع دکترا، افزون بر 2500 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و حدود 50 هزار دانشجو در مقطع کارشناسی پرستاری مشغول تحصیل در دانشکده‌های پرستاری کشور هستند.
وی با بیان اینکه تا کنون افزون بر 124 هزار پرستار در مقاطع مختلف تحصیلی دانش آموخته شده‌اند، اظهار داشت: از این تعداد 400 نفر در مقطع دکترا، 4هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و افزون بر 120 هزار نفر در مقطع کارشناسی بوده است.
 معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تاسیس اولین مدرسه عالی پرستاری در سال 1294 در شهر ارومیه، تصریح کرد: علیرغم این سابقه طولانی ، تا سال 1357 تنها 12 مدرسه عالی پرستاری کار تربیت نیروهای پرستاری معادل لیسانس را برعهده داشتند که به لطف پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، هم اکنون 175 دانشکده پرستاری دولتی و غیردولتی در سراسر کشور مشغول تربیت کادر مورد نیاز پرستاری در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می‌باشد.
میرزابیگی، رفع مشکل کمبود نیروی انسانی مورد نیاز جامعه پرستاری را اولویت اساسی این معاونت برشمرد و  با اشاره به اینکه 6 بخشنامه از 12 بخشنامه کاری این معاونت در سالجاری مربوط به این موضوع بوده است، تصریح کرد: در این راستا تا کنون اقدامات کوتاه مدتی همچون استفاده از توان دانشجویان پرستاری، استفاده از نیروهای طرحی مایل به ادامه طرح استفاده از نیروهای شرکتی و جایگزین نمودن پرستار ان خانمی که به مرخصی زایمان می‌روند، اجرایی شده است.
وی با اشاره به ابلاغ بخشنامه جذب نیروهای پرستار شرکتی ، خاطرنشان کرد: نیروهای شرکتی قبلی با مشکلاتی همچون بیمه نبودن و عدم بهره مندی از کارانه و مزایای قانون بهره وری مواجه بودند که با رفع تمامی مشکلات قبلی و ایجاد امنیت شغلی بیشتر، بخشنامه جدید جذب نیروهای پرستار به صورت شرکتی به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.
وی بر لزوم رفع مشکل کمبود پرستار تاکید کرد و گفت: هدف ما این است که بتوانیم به ازاء هر تخت بیمارستانی در هر 24 ساعت ، حداقل دو نفر نیروی پرستار داشته باشیم که هنوز متاسفانه در برخی مناطق کشور، فاصله زیادی با این میانگین وجود دارد.
وی، برآورد درست میزان نیروی انسانی مورد نیاز برای پرستاری را بسیار ضروری و مهم دانست و تصریح کرد: در حال حاضر  معاونت پرستاری به همراه معاونت توسعه در حال تنظیم و تدوین سند عرضه و تقاضای پرستاری است.
میرزابیگی با اشاره به قدمت 100ساله حرفه پرستاری به صورت آکادمیک در کشور گفت: با توجه به این پیشینه، تنها 12 سال است که جامعه پرستاری ، سازمان دارد و حدود یک سال و نیم است که معاونت پرستاری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایجاد شده است، لذا رفع کامل مسائل و مشکلات انباشته شده ی این حوزه در سالهای متمادی، نیازمند فرصت بیشتری است.
وی به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات حمایتی در حوزه پرستاری پرداخت و گفت: در حالی که در سال 83 با فارغ‌التحصیلی سالیانه 3هزار پرستار، 40 هزار پرستار بیکار داشتیم، اما اکنون با توسعه تخت‌ها و بخش‌های بیمارستانی، تصویب قوانین مختلف و استخدام‌های صورت گرفته در طول برنامه‌های چهارم و پنجم توسعه، با 9 هزار فارغ التحصیل سالیانه پرستاری، با مشکل کمبود پرستار مواجه هستیم.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، از نظام پرداخت به عنوان اولویت دوم این معاونت یاد کرد و افزود: اولین اقدام در این راستا، ابلاغ بخشنامه‌ای برای بروز رسانی کارانه‌ها بود که این اقدام در اسفند سال گذشته انجام شد.
میرزابیگی از نظام نوین کارانه به عنوان یک نظام پرداخت بسیار تبعیض آمیز یاد کرد و افزود: این نظام پرداخت که از سال 1376، تا الان بر نظام سلامت حاکم بود، به دلیل مشکل مبنایی، بسیار ناعادلانه و تبعض آمیز  بود که در همین راستا، بخشنامه جدید با عنوان طرح پرداخت عملکردی از 26 بهمن‌ماه به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد.
وی، وجود تبعیض‌های بین رشته‌ای، بین بیمارستانی و بین بخشی، تقسیم سلیقه‌ای، تعویق در پرداخت و عدم تعلق گرفتن به نیروهای قراردادی، تبصره‌ای و شرکتی را از جمله ایرادها و مشکلات اساسی نظام نوین کارانه‌ها عنوان کرد و افزود: در طرح جدید پرداخت عملکردی تلاش شده است تا یک مسیر جدید برای حرکت به سمت عدالت و تحقق آن برداشته شود که این استعداد در طرح پرداخت عملکردی وجود دارد.
وی با بیان اینکه در این طرح جدید، ضریب سختی بخش و ضریب کتاب ارزشگذاری نسبی سلامت اعمال می‌شود، خاطرنشان کرد: نرم افزار این طرح از 15 اسفندماه در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار می‌گیرد.
میرزابیگی از پرستاری به عنوان یک فرآیند چهار بعدی که در همه مراحل سلامت و زندگی حضور و نقش دارد یاد کرد و گفت: پرستاری یک علم، حرفه، هنر و شغل است.
وی بر لزوم قدرشناسی کار و منزلت  پرستاران تاکید کرد و گفت: معتقدم حرفه پرستاری باید مثل تمام افعال دیگر نظام سلامت همچون درمان، آموزش، بهداشت و ... در کشور تقویت شود. وی از سال 93 به عنوان یک سال استثنایی در حوزه سلامت یاد کرد و افزود: ابلاغ سیاست‌های سلامت توسط مقام معظم رهبری، حمایت قاطع دولت و رئیس جمهور از سلامت و ارتقاء آن به اولویت اول کشور و اجرای طرح تحول نظام سلامت سه رویداد مهم در این سال بود.