امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:18

حفظ جان از اهم واجبات در دین مقدس اسلام است.

حفظ جان از مهمترین واجبات دینی است به طوریکه به عنوان مثال در تعالیم دینی آمده است در صورتیکه روزه برای بدن ضرر داشته باشد کفاره آن را بپردازید یا در صورت ضرر آب برای بدن وضو نگیرید.
حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه گناباد این مطلب را در خطبه های نماز جمعه این شهر در محل مصلی امام خمینی (ره) عنوان کرد و با اشاره به آغاز هفته سلامت و نامگذاری آن به عنوان سالمندی و سلامت گفت:  توصیه های زیادی در اسلام در خصوص احترام به بزرگترها و تکریم سالمندان شده است که برای رسیدن به تعالی در زندگی باید به این سفارشات دینی توجه جدی نماییم. وی ، ورزش و تحرک ، تغذیه سالم و سلامت روحی روانی  را از جمله توصیه های دینی موثر در یک زندگی سالم برشمرد  و تصریح کرد: سلامت روحی و روانی با عمل به دستورات اسلام تحقق می یابد. حجت الاسلام صادقی نسب افزود: هر چه ایمان انسان قوی تر باشد ، آرامشش بیشتر و در نتیجه کمتر دچار استرس و بیماریهای روحی روانی می شود که این امر زمینه ساز یک زندگی سالم و با نشاط است. خطیب جمعه گناباد ، معنویت را از مسائل مهم ایجاد یک زندگی سالم و رسیدن به دوران سالمندی سالم برشمرد و خاطر نشان کرد: معنویت در همه ابعاد سلامت از جمله سلامت جسمانی ، سلامت روحی روانی ، سلامت اجتماعی و سلامت اقتصادی موثر است. وی ، ضمن توصیه همه نهادها و آحاد جامعه به همکاری در جهت بهداشت و سلامت جامعه ، از تلاش ها و خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای ارتقاء شاخص های بهداشتی درمانی منطقه قدردانی کرد.