امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:50

برگزاری اولین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی

با هدف آمادگی بیشتر جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی در ایام تعطیلات نوروز94، اولین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در محل سالن اجلاس ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، در ابتدای این جلسه که اعضاء هیأت رئیسه، روسا و مدیران داخلی بیمارستان‌ها، نماینده پایگاه انتقال خون و جمعی از مدیران واحدها حضور داشتند، دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع ضمن قدردانی از خدمات همکاران در سال جاری، بر لزوم آمادگی کامل همه واحدها و افزایش نظارت‌ها در ایام تعطیلات نوروزی تأکید کرد.
دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه، برنامه ريزی و نظارت در جهت آمادگی بیشتر و خدمت دهی هرچه بهتر به مردم و مسافرين نوروزی را از اهداف تشکیل این ستاد عنوان کرد و افزود: در این جلسه پس از بررسی نقاط ضعف و قوت سال گذشته، راهکارها و پیشنهادهای لازم در خصوص ارائه مطلوب‌تر خدمات به شهروندان و مسافران نوروزی در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروزی ارائه و بحث و تبادل نظر شد.
اصغر کرامتی با بیان اینکه کشیک‌های نوروزی از 28 اسفند ماه آغاز و به مدت 16 روز ادامه خواهد داشت، افزود: در این جلسه مقرر شد که به منظور اطلاع رسانی مناسب، بنر راهنماي مسافرين نوروزي شامل آدرس و تلفن مراکز ارائه خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه طراحی و در ورودی های شهر نصب گردد.
وی با بیان اینکه در این مدت،  گزارش روزانه ارائه خدمات به وزارت بهداشت ارسال خواهد شد، تصریح کرد: نظارت مستمر و کامل بر همه بیمارستان ها ، مراکز بهداشتی درمانی و درمانگاه های خصوصی ، تجهیز پانسیون های ستاد مرکزی، تهیه و تکمیل دپوی دارویی بیمارستان ها ، بازبینی وسایل و تجهیزات پزشکی بیمارستان ها توسط واحد تجهیزات پزشکی و ... از مهمترین مصوبات این جلسه بود.
وی از تشدید نظارت بر مراکز توزیع مواد غذایی، رستوران ها، هتل ها و اماکن عمومی بین راهی توسط اکیپ‌های بهداشت محیط در این مدت خبر داد و خاطرنشان کرد: در ایام تعطیلات نوروز، علاوه بر داروخانه های شبانه روزی، داروخانه بیمارستان 22 بهمن از ساعت 8 الی 14 و 17 الی 22 خدمات رسانی می کند.
کرامتی افزود: یک گروه نظارت کننده از دانشگاه شامل رئیس یا معاونین به همراه کارشناسانی از اداره نظارت بر درمان و حراست ، به طور مستمر و روزانه، نحوه ارائه خدمات در حوزه‌های مختلف را به صورت سرزده ارزیابی و نظارت می‌کنند.
دبیر ستاد تسهیلات نوروزی و مدیر روابط عمومی دانشگاه گفت: شهروندان محترم می‌توانند هرگونه نظر، پیشنهاد و انتقاد نسبت به حوزه‌های تحت پوشش دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی را با شماره تلفن 57220194 در میان بگذارند.