امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:32

غرس نهال توسط اعضاء هیأت رئیسه، کارکنان و دانشجویان

به مناسبت هفته منابع طبيعي و آبخيزداري، پنجاه اصله نهال توسط اعضاء هیأت رئیسه، کارکنان و دانشجویان در پردیس دانشگاه غرس شد.
همزمان با هفته منابع طبیعی و با همکاری مدیریت امور فرهنگی و امور عمومی پردیس دانشگاه، مراسم روز درختکاری با حضور امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضاء هیأت رئیسه و جمعی از مدیران، کارکنان و دانشجویان در پردیس دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، امام جمعه و مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با بیان اینکه در اسلام، غرس نهال و نهالکاری به عنوان یک عبادت محسوب می‌شود، تصریح کرد: در اسلام تاکید شده است که اگر لحظه‌ای فرارسید که می‌خواهد قیامت برپا شود و در دست یکی از شما درختی است که قصد کاشتنش را دارید، باید آن را بکارید.
حجت الاسلام صادقی نسب ، از درختکاری به عنوان سنت پیامبر اکرم (ص) یاد کرد و با اشاره به روایتی از پیامبر اعظم(ص) گفت: نهالکاری صدقه جاریه‌ای است که تا زمان زنده بودن نهال و استفاده مردم از سایه و اکسیژن آن، برای کسی که آن را کاشته است، ثواب صدقه برایش دارد.
وی ضمن قدردانی از مسئولان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه که به نهالکاری و گسترش فضای سبز اهمیت داده و توجه نمودند، از آنها خواست تا در حفظ و نگهداری از درختان نیز کوشا باشند.