امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:03

دستاوردهای سال 93 مرهون همدلی و همکاری است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار نوروزی خود با پرسنل معاونت‌های آموزشی، تحقیقات و فناوری و فرهنگی دانشجویی گفت: دستاوردهای سال 93 دانشگاه مرهون همدلی و همکاری همه اعضای هیت رئیسه، اعضای هیأت علمی، مدیران، اساتید و کارکنان است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید، با اشاره به نامگذاری امسال به نام " همدلی و همزبانی دولت و ملت" از سوی مقام معظم رهبری، تلاش در راستای عمل به منویات ایشان را ضروری دانست و اظهار امیدواری کرد در سالی که با عطر یاس نبوی حضرت فاطمه زهرا(س) شروع شد،  با تقویت همکاری و همدلی مجموعه پرسنل دانشگاه، شاهد تحقق اهداف عالی وزارت متبوع و دانشگاه و کسب موفقیت‌ها و دستاوردهای بیشتری باشیم.
وی، ارتقاء دانشگاه به تیپ دو، اخذ مجوز کارشناسی ارشد رشته های پرستاری داخلی جراحی و پرستاری سلامت جامعه و کارشناسی رادیولوژی و کسب مدال های نقره و برنز توسط دانشجویان پزشکی در المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور را از جمله موفقیت‌های سال 93 در حوزه آموزش عنوان کرد و افزود: خوشبختانه بر اساس نتایج کتاب رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی که در سال 1393 توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر شده است، این دانشگاه موفق شد در بین 50 دانشگاه علوم پزشکی کشور، رتبه 25 را به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به جذب 28 عضو هیأت علمی علوم پایه و بالینی در سال گذشته، افزود: تلاش خواهیم کرد تا در سال جدید، جذب اعضای هیأت علمی مورد نیاز را با سرعت بیشتری انجام دهیم.
دکتر احمدی با بیان اینکه برآورد صحیحی از کمبود تجهیزات مورد نیاز گروه‌های آموزشی و آزمایشگاه‌ها انجام شده و به زودی در اختیار آنها قرار می‌گیرد، اظهار امیدواری کرد با تلاش و پیگیری مضاعف معاون آموزشی در سال جدید، شاهد اخذ مجوز رشته‌های آموزشی تایید شده در شورای دانشگاه باشیم.
وی به رشد خوب اعتبارات آموزشی دانشگاه در سال جدید اشاره کرد و افزود: متاسفانه در سالهای قبل، اعتبارات حوزه آموزشی بطور ناعادلانه در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع می‌شد که خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته در وزارت متبوع، امسال شاهد تخصیص مناسب اعتبارت با توجه به سرانه دانشجویی و وضعیت آموزشی هستیم که این امر موجب رشد قابل توجهی در اعتبارات آموزشی دانشگاه شده است.
وی به موفقیت‌های حوزه پژوهش در سال 93 اشاره کرد و افزود: اخذ مجوز قطعی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت، راه اندازی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH ) ، کسب رتبه دوم کمیته تحقیقات دانشجویی در بین دانشگاه‌های همتراز و رتبه پنجم در کل دانشگاه های علوم پزشکی کشور، ارتقاء کیفی مجلات علمی، تامین منابع علمی مورد نیاز کتابخانه و افزایش تعداد مقالات با نمایه ISI از جمله مهمترین موفقیت‌های معاونت تحقیقات و فناوری در سال گذشته بود.
دکتر احمدی، برگزاری المپیادها و جشنواره‌های قرآنی و فرهنگی در بخش‌های دانشجویی و کارکنان را از جمله مهمترین برنامه‌ها و فعالیت‌های معاونت فرهنگی دانشجویی برشمرد و تصریح کرد: کسب 7 رتبه کشوری توسط معاونت فرهنگی دانشجویی از جمله مهمترین موفقیت‌ها در این سال بود.
وی، برگزاری اردوهای زیارتی، تفریحی و ورزشی را از دیگر اقدامات معاونت فرهنگی دانشجویی در سال گذشته عنوان کرد و افزود: در همین راستا، همزمان با آغاز سال جدید، اردوی معنوی راهیان نور با هدف ترویج روحیه و فرهنگ دفاع مقدس در بین دانشجویان برگزار شد.