امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:16

دیدار نوروزی اعضای هیأت رئیسه با پرسنل ستادی

رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیأت رئیسه در سالن زکریا، با پرسنل ستاد مرکزی و معاونت بهداشتی دیدار کردند.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در دیدار نوروزی خود با کارشناسان و کارکنان ستاد مرکزی و معاونت بهداشتی، ضمن تبریک سال جدید، با اشاره به نامگذاری امسال به نام " همدلی و همزبانی دولت و ملت" از سوی مقام معظم رهبری، همکاری و همدلی مجموعه همکاران را موجب ارتقای سطح خدمات و توسعه کیفی و کمی بخش‌های مختلف دانست و اظهار امیدواری کرد در سایه تعامل و همکاری شاهد تحقق اهداف دانشگاه در راستای ارتقا شاخص‌ها و تقویت خدمت شایسته به مردم باشیم.
وی، از سلامت به عنوان یک اولویت مهم در کنار امنیت یاد کرد و افزود: بهداشت اولویت اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی است چراکه ترویج و رعایت مسائل بهداشتی و اصول اولیه، بسیار کم هزینه‌تر از درمان بیماری‌ها است.
وی افزود: باید با افزایش آگاهی‌های بهداشتی و توانمند سازی مردم، زمینه کاهش ابتلاء به بیماری‌ها را فراهم کرد.
دکتر احمدی با اشاره به رشد کمی و کیفی کارگاه‌ها و برنامه‌های آموزشی بهداشتی در سال 93، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با همت و تلاش همه همکاران در سال جدید، زمینه ارتقای شاخص‌های بهداشتی و تقویت سلامت جامعه را فراهم نماییم.وی همچنین ضمن قدردانی از خدمات و تلاشهای همه کارشناسان حوزه ستادی دانشگاه، اظهار داشت: بی شک همه پرسنل این حوزه جزء باتجربه‌ترین و بهترین نیروها هستند که نقش موثری در تسهیل انجام امور و پشتیبانی از حوزه‌های مختلف تحت پوشش را برعهده دارند که می‌توانند در توسعه و ارتقاء دانشگاه نقش بسزایی ایفا کنند.
معاون بهداشت دانشگاه هم در این جلسه، ضمن قدردانی از حمایت‌های رئیس دانشگاه و نگاه ویژه وی به حوزه بهداشت، از تلاش همه کارشناسان و کارکنان ستادی و مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت که زمینه ارائه خدمات مناسب به مردم را فراهم نمودند، تشکر کرد.
دکتر عالمی با اشاره به آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت از سال 93 گفت: حاشیه شهرها اولویت اصلی برنامه طرح تحول در حوزه بهداشت است که باید در این راستا، ساکنان مناطق حاشيه شهرها که تا کنون خدمات مناسب بهداشتي را دريافت نمي کردند، از خدمات بهداشتی بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه سیستم سلامت تولید آمار و اطلاعات می‌کند، خاطرنشان کرد: باید تهیه این آمار، بر اساس نظام مراقبت پایدار برای عمل انجام شود که برای اصلاح فعالیت‌ها و دستیابی به اهداف عالی سلامت قابل بهره‌برداری باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع در این جلسه از نیروهای ستادی به عنوان نیروهای توانمند و پرتلاش یاد کرد و از فعالیت‌های واحدهای مختلف قدردانی نمود.
دکتر مرتضی تجددی با اشاره به آغاز طرح تحول نظام سلامت در سال 93، اجرای آن را موجب افزایش رضایتمندی مردم عنوان و خاطرنشان کرد: بدون تردید اجرای درست و دقیق این طرح نتیجه همکاری و تعامل گروه‌های مختلف پزشکان، پرستاران و نیروهای ستادی است.