امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:29

دیدار نوروزی اعضای هیأت رئیسه از بیمارستان‌ها

رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیأت رئیسه با کارشناسان و پرسنل معاونت درمان، معاونت غذا و دارو، بخش‌های مختلف بیمارستان‌های 22بهمن گناباد و 15 خرداد بیدخت و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دیدار کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی با حضور در واحدهای تابعه معاونت درمان ، ضمن قدردانی از تلاشها و خدمات آنها، سال نو را تبریک گفت و از خداوند متعال برای آنها سالی سرشار از سلامتی همراه با موفقیت و سربلندی مسئلت کرد.
دکتر احمدی و اعضای هیأت رئیسه در ابتدا با حضور در بیمارستان 15 خرداد بیدخت، سال جدید را به پزشکان، پرستاران و پرسنل شاغل در بخش‌های مختلف این بیمارستان تبریک گفتند و از زحمات آنها در جهت ارائه خدمات درمانی به بیماران قدردانی کردند.
سپس در بیمارستان 22بهمن حضور یافتند و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان، ضمن عرض خداقوت و تشکر از تلاشهای آنها در سال گذشته و ایام نوروز، سال جدید را به آنها تبریک گفت.
در حاشیه این بازدیدها که رئیس، مدیرداخلی و سوپروایزر بیمارستان‌ها نیز حضور داشتند، دکتر احمدی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت و افزایش مراجعین به بیمارستان‌ها، از تلاش‌های همه دست اندرکاران اجرای این طرح که زمینه افزیش رضایت‌مندی مردم را فراهم کردند، قدردانی نمود.
دکتر احمدی در بازدید از مرکز مدیریت بحران، ضمن تبریک سال جدید و خداقوت به همکاران اورژانس، از انبارهای مرکز بازدید و وضعیت موجود آن را بررسی نمود.وی با اشاره به روایات و احادیثی، به تشریح اهمیت نجات جان بیمار پرداخت و گفت: در همه‌ی واحدهای تابعه دانشگاه به خصوص در بیمارستان‌ها و اورژانس باید در جهت ارتقاء کیفیت خدمات ارائه شده و افزایش رضایت‌مندی مراجعین تلاش کرد.

جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید