امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:55

برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)

همزمان با ایام فرخنده میلاد با سعادت بزرگ بانوی عالم خلقت ؛ حضرت فاطمه زهرا(س)، هفته گرامیداشت مقام مادر و روز زن، مراسم جشنی در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم ضمن عرض تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته بزرگداشت مقام مادر و روز زن، به بیان فلسفه و حکمت نزول سوره کوثر پرداخت و اظهار داشت: کوثر یعنی خیر کثیر و بی‌شمار و خیر کثیر از این لحاظ است که حضرت زهرا سلام الله علیها، الگوی یک انسان کاملند که در علم، عبادت، اخلاق، ساده زیستی، صبر، تربیت فرزندان شایسته و ولایتمداری نمونه بودند.
حجت الاسلام صادقی نسب  افزود: در جواب آن هایی که پیامبر را ابتر خطاب کردند، معجزه پیامبر محقق شد و از نسل پیامبر فرزندان شایسته ای تربیت شدند و خیر بزرگی نصیب اسلام و مسلمین گردید. وی افزود: حضرت فاطمه زهرا(س)، فرزندان شایسته فراوانی تربیت کردند که از نسل آنها معجزه محقق شد.
در پایان این مراسم که به همت مدیریت تعالی فرهنگی و با همکاری دفتر نهاد رهبری و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد، از خانم ها مروی مقدم، یوسفی و موسوی به عنوان سه نفر از دانشجویان نمونه فعال فرهنگی، محجّبه و مـزدوج سال 1393  و از خانم بردستانی نفر سوم مسابقات شطرنج دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، تجلیل به عمل آمد.
اجرای همخوانی با عنوان حضرت زهرا(س) توسط گروه هم‌خوانی نور الهدی دانشگاه، اجرای سرود مادر، قرائت شعر در وصف مادر توسط یکی از دانشجویان، پخش کلیپ، اجرای تئاتر طنز و مسابقه از دیگر برنامه های این جشن بود.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید