امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:22

همایش «ایران+ انرژی هسته‌ای یا ایران- انرژی هسته‌ای» برگزار شد

در گرامیداشت روز ملی فناوری هسته‌ای، همایش «ایران+ انرژی هسته‌ای یا ایران- انرژی هسته‌ای» در سالن همایش‌های کوثر پردیس برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در این مراسم با بیان اینکه انرژی هسته‌ای، نماد عزت، اقتدار و غرور ملی شده است، افزود: اگر موضوعی نماد غرور ملی شود، کوتاه آمدن از آن سخت و غیر ممکن است.
محمد ودود حیدری، هدف تمام تلاش‌های غرب را مهار قدرت پیش روندگی حرکت انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: اگر در مذاکرات هسته‌ای احساس کنیم که ما به این کشورها نیاز داریم، دچار توهم شده‌ایم.
وی با اشاره به سابقه موضوع هسته ای گفت: اگر فکر می‌کنیم دعوای چند کشوری که خود را تمام دنیا می‌انگارند، صرفا موضوع هسته ای است، به خطا رفته‌ایم.
حیدری افزود: اگرچه موضوع هسته‌ای یک موضوع مهم و استراتژیک است ولی می‌بینیم که در مقابل کره شمالی که خود ادعای ساختن بمب اتم کرد، هیچ واکنشی صورت نگرفت اما در خصوص جلوگیری از فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران، کشورهای به ظاهر ابر قدرت دنیا با هم متحد شدند که این امر در حدود 100 سال گذشته بی سابقه بوده است. وی با اشاره به اینکه از سال 1919 تاکنون سابقه نداشته است که وزیر خارجه امریکا در خصوص یک موضوع چند روز متوالی و آن هم در جلسات طولانی حضور داشته باشد، تصریح کرد: همه این رخدادها نشان می‌دهد که آن‌ها برای مهار قدرت پیش روندگی حرکت انقلاب اسلامی تلاش می کنند، بطوری که حتی اوباما در سخنرانی خود رسما اعلام کرد که تلاش می‌کنیم تا قدرت فرامنطقه ای ایران را مهار کنیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه نگاه عمومی که در سطح جامعه توسط برخی چهره‌ها تزریق شده، نیاز داشتن ما به مذاکرات برای رفع تحریم است، اظهار داشت: باید با نگاه بصیرتی بهتری، واقعیت صحنه را به درستی ببینیم.
وی افزود: نمی‌خواهیم بگوییم که بدون مشکل هستیم و به رفع تحریم نیازی نداریم ولی باید حواسمان باشد که نیاز طرف مقابل به مذاکرات نه تنها کمتر نیست، بلکه بیشتر است.
وی با اشاره به تحریم های مختلفی که از اول انقلاب اسلامی برای ایران اتخاذ شده است، تصریح کرد: از زمانی اثر تحریم‌ها در زندگی ما بیشتر شد و اثر گذاشت که ما خودمان تحریم ها را پذیرفتیم و از رفع آن به عنوان یک گزینه در مذاکرات سخن گفتیم وگرنه به خوبی همه تحریم‌ها را از اول پیروزی انقلاب اسلامی پشت سر گذاشته بودیم.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با طرح این سوال که چرا مهار ایران برای آنها دارای اهمیت است؟، خاطرنشان کرد: در هیچ برهه‌ای از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون، بازوان منطقه ای ایران به این اندازه گسترش نداشته است.
حیدری افزود: متاسفانه افرادی در ایران احساس می کنند که ما دچار انزوا هستیم که باید به حال این افراد که هیزم در آتش دشمن می ریزند، افسوس خورد.
وی از جنگ سوریه به عنوان جنگ جهانی سوم یاد کرد و افزود: در حالی که تنها از 38 کشور دنیا جنگنده برای سرنگونی حکومت بشار اسد آمده بود، اما ایران یک تنه ایستاد و نگذاشت تا دولت سوریه سرنگون شود.
وی با اشاره به اتفاقات عراق و یمن اظهار داشت: کشورهای 5+1 حتما ذوق زده می‌شوند که بتوانند در مذاکرات حرکت شتابنده ایران به جلو را نگه دارند و از سرعت ماشین انقلاب بکاهند وگرنه این همه تلاش آنها ضرورتی نمی داشت.وی با بیان اینکه باید بپذیریم که نیاز دشمن به مذاکرات بیشتر از ما است، اظهار داشت: راهبرد ادامه مذاکرات برای ما تعیین کننده است که چطور باید حرکت کنیم.
وی با اشاره به توفیقات بدست آمده در سطح منطقه و شکست های امریکا و متحدانش در سوریه، لبنان، عراق و یمن، این توفیقات را ترجمه و تفسیر حرف های امام خمینی(ره) عنوان و خاطرنشان کرد: هرچه که جلوتر می‌رویم، صدق پیش‌بینی‌های امام راحل(ره) در خصوص جهانی شدن انقلاب اسلامی بیشتر ثابت و محقق می شود.
وی با اشاره به مذاکرات هسته ای در لوزان گفت: در این بیانیه مطبوعاتی تمام امتیازاتی که باید به حریف بدهیم، روشن و شفاف است در حالی‌که مواردی که آنها باید انجام دهند، مبهم است به گونه‌ای که حتی در خصوص رفع کامل تحریم ها که اصلی ترین موضوع است، موضع شفاف و مشخصی وجود ندارد.
وی با تاکید بر ضرورت ایجاد فضای تبیینی به جای موافقت و مخالفت صریح در خصوص مذاکرات، تصریح کرد: حمایت کور و متعصابه و تقابل با این مذاکرات غلط است.وی افزود:رسالت دانشگاه تبیین درست این موضوع و ارائه مطالبات خود در مورد موضوعات مبهم این مذاکرات است.
وی تیم مذاکره کننده هسته ای را به پرهیز از ذوق زدگی، عجله و شتاب، اعتماد به طرف مقابل و ترس توصیه کرد و افزود: باید ضمن توجه به نیاز دشمن به این مذاکرات، بدون ترس حرکت کنیم چراکه شجاعت کلید موفقیت و رمز پیروزی است.
وی شجاعت را برخورداری از عقل و تدبیر و کوتاه نیامدن از آرمان‌ها دانست و افزود: اگر به واقعیات صحنه عینی توجه نماییم و آرمانهای انقلاب اسلامی را دنبال کنیم، هرگز ضرر نخواهیم کرد.
وی اظهار امیدواری کرد با وجود رهبری روشن ضمیر و آگاه و مردمی پای کار، کشتی انقلاب همچون همیشه از این دریای پرتلاطم نیز به سلامت عبور خواهد کرد.
در ادامه این مراسم، فرید شهریاری برادر دانشمند هسته‌ای شهید دکتر مجید شهریاری، ضمن بیان زندگی‌نامه و خاطراتی از این شهید هسته‌ای، به تشریح ویژگی‌های اخلاقی، علمی و ساده‌زیستی وی پرداخت و بر ادامه راه پر افتخار آنان تاکید کرد.
در پایان این مراسم، از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه، با اهدا تندیس و لوح یادبودی از خانواده شهید دکتر شهریاری قدردانی شد.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید