امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:57

مراجعه بیش از 8700 بیمار به بیمارستان‌های دانشگاه در ایام نوروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در ایام تعطیلات نوروز، بیش از 8700 بیمار به سه بیمارستان‌ تحت پوشش دانشگاه مراجعه کردند.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با بیان اینکه در مدت 16 روز تعطیلات نوروز، 47 مورد بازدید از نحوه ارائه خدمات واحدهای مختلف تابعه دانشگاه در شهرستان‌های گناباد و بجستان صورت گرفته است، اظهار داشت: در این مدت، روزانه یکی از معاونین دانشگاه به همراه دو کارشناس از معاونت درمان و حراست، بر نحوه ارائه خدمات بخش‌های مختلف نظارت می‌کردند.
وی با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروز امسال، بیش از 8700 نفر به اورژانس بیمارستان‌های 22بهمن، 15خرداد و آیت ا... مدنی بجستان مراجعه کردند، تصریح کرد: در این مدت ضمن مداوای بیش از 6 هزار بیمار به صورت سرپایی در اورژانس، 560 بیمار نیز بستری شدند و 223 بیمار نیز تحت نظر قرار گرفتند.
وی افزود: انجام 159 عمل جراحی در این بیمارستان‌ها از دیگر فعالیت‌های انجام شده در ایام تعطیلات نوروزی بود.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه در طی اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی، 600 مورد بازرسی در سطح شهرستان‌های گناباد و بجستان صورت گرفت، اظهار داشت: این بازرسی‌ها که از اول اسفندماه سال قبل آغاز شد و تا 15 فروردین ماه ادامه داشت، از مراکز تولید و عرضه مواد غذایی و اماکن اقامتی انجام گردید.
وی با اشاره به اینکه در مدت اجرای این طرح، 290 بازدید از مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، 236 بازدید از اماکن عمومی و 84 بازدید از اماکن بین راهی صورت گرفت، افزود: در این مدت، 383 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف، کشف و معدوم شد.
دکتر احمدی با بیان اینکه خوشبختانه امسال هیچ حادثه ترافیکی منجر به فوت در محدوده اورژانس 115 گناباد نداشتیم، تصریح کرد: در طرح امداد نوروزی امسال، تعداد 584 ماموریت از سوی اورژانس 115 انجام شد که از این تعداد 96 ماموریت حوادث ترافیکی و تعداد 488 ماموریت حوادث غیر ترافیکی بوده است.
وی با اشاره به کاهش97/6 درصدی حوادث ترافیکی نسبت به نوروز 93 گفت: طرح امداد نوروزی سال 1394 اورژانس 115 گناباد با مشارکت 2 پایگاه شهری و 13 پایگاه جاده ای انجام شد.
دکتر احمدی افزود: استقرار یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در محدوده شهر بیدخت و برپایی 3 ایستگاه سلامت جهت ارائه خدمات سرپائی به همشهریان و مسافران نوروزی از دیگر برنامه‌های طرح نوروزی اورزانس 115 بود.
وی در پایان ضمن قدردانی از معاونین، مدیران، آقای کرامتی دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه، همه کارکنان حوزه‌های مختلف بویژه مدیران، پزشکان، پرستاران و سایر کارکنان اداری و خدماتی بیمارستان‌ها، مرکز مدیریت بحران، کارکنان اورژانس، پرسنل بهداشت محیط و ...که در ایام نوروز در جهت ارائه خدمت به همشهریان تلاش کردند، سپاسگزاری کرد.