امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:19

آزمایشگاه ها در صف مقدم اجرای برنامه تحول نظام سلامت قرار دارند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت سی ام فروردین ماه؛ روز آزمایشگاه پیامی صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ دکتر سیدحسن هاشمی در این پیام آورده است:
آزمایشگاهیان کشور در صف مقدم اجرای برنامه تحول نظام سلامت و ایجاد بستر رضایت‌مندی بیماران قرار دارند و رؤساي دانشگاه­هاي علوم پزشكي سراسر کشور باید از هیچ کوششی برای تأمین رضایت همکاران آزمایشگاهی خود فروگذار ننمایند.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

به نام پروردگار مهربان
جامعه فرهیخته آزمایشگاهیان کشور، اعم از کارکنان فنی، اداری و خدماتی، همواره پشتیبان نظام سلامت بوده‌اند و زاد روز حکیم جرجانی، فرصتی برای یادآوری زحمات و خدمات این گروه ارزشمند جامعه پزشکی و سپاسگزاری از نقش بدون جایگزین ایشان است.
تعهد به توسعه کمّی و کیفی خدمات و کوشش برای عدم توقف پشتیبانی آزمایشگاهی در تمامی عرصه‌های سلامت، علی‌رغم فراز و نشیب‌های اقتصادی و محدودیت‌های کشور که از ویژگی‌های شایان توجه مدیران و کارکنان آزمایشگاه‌های کشور می‌باشد، تنها گوشه‌ای از تلاش‌های این عزیزان است.
آزمایشگاهیان کشور همچنین در صف مقدم اجرای برنامه تحول نظام سلامت و ایجاد بستر رضایت‌مندی بیماران قرار دارند، شایسته است رؤساي دانشگاه­هاي علوم پزشكي سراسر کشور و دستگاه‌های مرتبط، از هیچ کوششی برای تأمین رضایت همکاران آزمایشگاهی خود فروگذار ننمایند.

سی­ ام فروردین ماه بر همه آزمایشگاهیان پزشکی کشور مبارک باد.