امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:12

مهارت و دقت در کار آزمایشگاهی، نقش مهمی در تامین سلامت جامعه دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مهارت و دقت در کار آزمایشگاهی، نقش مهمی در تامین سلامت جامعه دارد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در جلسه گرامیداشت روز آزمایشگاه که در سالن زکریا برگزار شد، ضمن تبریک سی‌ام فروردین‌ماه سالروز میلاد حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز آزمایشگاه به تلاشگران این عرصه گفت: نقش جامعه آزمایشگاهی به دلیل تعیین علت بیماری‌ها و پیگیری درمان برخی از آنها، نقشی مهم و اثرگذار در تامین سلامت جامعه است.
وی با اشاره به رابطه تنگاتنگ جامعه پزشکی و گروه علوم آزمایشگاهی گفت: جنبه‌های پاراکلنیک کمک کار خوبی برای گروه پزشکی است و آزمایشگاه‌ها با کمک در جهت پيشگیري، تشخيص و پایش بیماری‌ها نقش مهم و تاثیرگذاری در نظام سلامت دارند.
متخصص بیماری‌های عفونی و تب‌دار با تاکید بر لزوم تعامل و همکاری بیشتر پزشکان و کارشناسان آزمایشگاه‌ها، افزود: افزایش دقت در آزمایش‌ها موجب تسهیل کار پزشک و تشخیص و درمان بهتر بیماران می‌شود.
دکتر احمدی با اشاره به افزایش وسعت بیماری‌ها و افزایش مراجعه به آزمایشگاه‌ها، تصریح کرد: داشتن تخصص، دقت در انجام کار آزمایشگاهی و تعامل خوب بین آزمایشگاه و گروه های بالینی و پایه می تواند در تشخیص صحیح بیماری‌ها و سلامت جامعه تاثیر گذار باشد.
وی با بیان اینکه محدودیت‌هایی همچون کمبود نیروی انسانی در آزمایشگاه‌ها وجود دارد، خاطرنشان کرد: علیرغم مشکلات و محدودیت‌ها، باید با انجام دقیق آزمایشات، از انتقال هرگونه استرس و فشار روحی روانی به بیمار جلوگیری شود.
وی ضمن توصیه پرسنل آزمایشگاه‌ها به انجام احتیاطات لازم در موقع کار، از آنان خواست تا لیست تجهیزات مورد نیازی که موجب ارتقای کیفیت و دقت نتایج می‌شود را ارائه کنند تا با اولویت خریداری و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
یادآور می‌شود؛ مراسم گرامیداشت روز آزمایشگاه، سی‌ام فروردین ماه، با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان، معاون بهداشت، مدیر نظارت بر درمان، کارشناس نظارت بر امور آزمایشگاه‌ها، چند تن از اعضاء هیأت علمی و جمعی از کارشناسان آزمایشگاه‌های معاونت درمان و معاونت بهداشتی در سالن زکریا برگزار شد.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید