امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:33

اهدا خون جمعي از پرسنل دانشگاه به مناسبت هفته سلامت 94

همزمان با آخرین روز از هفته سلامت، جمعي از پرستاران و كاركنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در پايگاه انتقال خون شهرستان، بخشي از خون خود را اهداء نمودند.
به گزارش وب‌دا، دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت با اشاره به اهمیت اهدای خون در نجات جان بیماران گفت: در این برنامه که در گرامیداشت هفته سلامت و با هدف نهادینه کردن فرهنگ اهدا خون در میان آحاد جامعه برگزار شد، جمعی از همکاران دانشگاه علوم پزشکی با شرکت در این امر خداپسندانه، بخشی از خون خود را اهدا کردند.
کرامتی افزود: بی شک اهدا خون علاوه بر ایجاد سلامتی و شادابی برای فرد اهدا کننده، از اجر معنوی کمک به هم‌نوع نیز برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: جمعی از پرسنل اورژانس 115 گناباد نیز صبح امروز با حضور در پایگاه انتقال خون، با مشارکت در این امر انسان دوستانه، هفته سلامت را گرامی داشتند.

جهت مشاهده تصاویر کلیلک کنید