امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:35

پیام وزیر بهداشت به مناسبت فرارسیدن روز جهاني ایمنی و سلامت کار

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به مناسبت فرارسیدن روز جهاني ایمنی و سلامت کارپیامی صادر کرد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا )؛دکتر سید حسن هاشمی در این پیام با تاکید بر اینکه  سلامت جسمي و رواني نيروي کار، سرمايه بالقوه براي دستیابی به توسعه پایدار می‌باشد، تصریح کرده است باید  در سال «هم­دلی  و هم­زبانی دولت و مردم» با مشارکت دستگاه‌های دولتی و تشکل‌های جامعه کارگری و کارفرمایی، دست در دست هم شاخص ایمنی و سلامت در حوزه «کار شایسته» را به بالاترین درجه ممکن برسانیم.
متن این پیام یه شرح زیر است:
     هشتم اردیبهشت ماه 1394 مصادف با 28 آوریل، روز جهانی ایمنی و سلامت کار است. امسال دستگاه­های اجرایی، تشکل­های کارفرمایی و کارگری و انجمن­های علمی کشور در یک حرکت جهانی و همگام با سازمان بین­المللی کار، شعار «تحقق کار شایسته با نهادینه­سازی فرهنگ ایمنی و بهداشت کار» را انتخاب کردند.
     این در حالی است که طی سال‌های اخیر نارسایي موجود در مجموعه ایمنی و سلامت کار کشور، از كارايي و بهره­وري منابع انساني کاسته و متاسفانه سبب گشته ایران در رتبه­ بندی جهانی در رابطه با شاخص «کار شایسته» در مرتبه‌ای قرار گیرد که شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست.
    ضمن تأکید بر این نکته که سلامت جسمي و رواني نيروي کار، سرمايه بالقوه براي دستیابی به توسعه پایدار می‌باشد، لازم است در سال «هم­دلی  و هم­زبانی دولت و مردم» با مشارکت دستگاه‌های دولتی و تشکل‌های جامعه کارگری و کارفرمایی، دست در دست هم شاخص ایمنی و سلامت در حوزه «کار شایسته» را به بالاترین درجه ممکن برسانیم.
     برای رسیدن به این هدف بزرگ، توجه جمعی به ایمنی و سلامت کار و مشارکت بین­بخشی از مرحله قانون­گذاری و سیاست‌گذاری تا برنامه­ریزی و اجرا در بخش دولتی و خصوصی امری ضروری است.
     اينجانب ضمن تبريك اين روز به تمامي همكاراني كه اين عرصه را براي خدمت به مردم  برگزيده­اند، سعادت، بهروزي و موفقيت ایشان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دكترسیدحسن هاشمی
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي