امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:34

جلسه پرسنل مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی با رئیس دانشگاه

پرسنل مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی در جلسه‌ای دو ساعته با حضور رئیس دانشگاه، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.
به گزارش وب‌دا، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و پرسنل اورژانس 115 در دیدار نوروزی رئیس دانشگاه از مرکز مدیریت بحران که 15 فروردین ماه انجام شد، تقاضای برگزاری یک جلسه جهت ارائه مسائل و مشکلات خود نمودند که با موافقت دکتر احمدی، این جلسه، 9اردیبهشت‌ماه با حضور پرسنل پایگاه‌های اورژانس شهری و جا
ده‌ای تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.
دکتر احمدی در ابتدای این دیدار ضمن عرض خداقوت به پرسنل پایگاه‌های اورژانس، از تلاش‌های آنها بویژه در ایام نوروز تشکر و قدردانی کرد. وی ، ضمن تاکید بر ضرورت امدادرسانی سریع و به موقع به آسیب دیدگان سوانح و حوادث غیر مترقبه، گفت: مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی از جمله واحدهای مهم تحت پوشش دانشگاه است که می‌تواند با ارائه خدمات سریع و مناسب، ضمن افزایش رضایت‌مندی مردم، نقش مهم و موثر خود را در نجات جان بیماران ایفا نماید.
وی، افزایش انگیزه در نیروهای مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی را موجب افزایش کیفیت ارائه خدمات دانست و افزود: در همین راستا در طول یک سال گذشته، غیر از دو پایگاه، از تمامی پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای بازدید نمودم و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات نیروهای اورژانس و وضعیت ارائه خدمات قرار گرفتم.
شایان ذکر است رئیس دانشگاه در جریان بازدیدهای مستمر خود، اردیبهشت ماه 93 در کانکس پایگاه اورژانس 115 سردق حضور یافت و پس از بررسی مسائل و مشکلات این پایگاه اورژانس، اعتبار اختصاص یافته به دانشگاه برای احداث یک پایگاه اورژانس در سال 93 را، برای احداث پایگاه اورژانس جاده‌ای سردق اختصاص داد و با تاکید بر ضرورت تسریع در روند ساخت این ساختمان ، در بهمن‌ماه سال گذشته افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
در این جلسه که در مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی برگزار شد، نیروهای اورژانس ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه به دلیل حمایت‌های ارزنده بویژه در خصوص بهبود وضعیت حقوقی، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.
نبود پزشک مشاور تلفنی( پزشک 50 - 10) در مرکز مدیریت بحران، عدم وجود تفاوت حقوقی بین نیروهای تکنسین و اپراتور، نبود امنیت شغلی و لزوم تغییر وضعیت قرارداد، نبود امکانات ورزشی مناسب در پایگاه‌ها برای حفظ و تقویت آمادگی جسمانی و همکاری بیشتر اعضای هیأت علمی و اختصاص تجهیزات برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی، از جمله مسائل و درخواست‌های مطرح شده در این جلسه بود.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید