امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:40

خرید بیش از 8 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی در سال 93

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: بیش از 8 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی در سال 93 خریداری شده است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این جلسه ضمن بیان فعالیت‌ها و دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت، افزود: سال گذشته  بیش از 8 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه خریداری شد که از بهترین آنها می‌توان به خریداری دستگاه‌های سینوسکوپ، یگ لیزر و جراحی کاتاراکت(فیکو) و حدود دو میلیارد ریال تجهیزات برای اورژانس بیمارستان‌ها اشاره نمود.
وی با بیان اینکه حدود 11هزار نفر در سال 93 در بیمارستان 22بهمن گناباد بستری شدند، اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز، بیش از 8700 نفر به سه بیمارستان‌ تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کردند.
وی افزود: در این مدت ضمن مداوای بیش از 6 هزار بیمار به صورت سرپایی در اورژانس، 560 بیمار نیز بستری شدند و 223 بیمار نیز تحت نظر قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در ایام تعطیلات نوروزی امسال، علاوه بر انجام فعالیت‌هایی همچون واکسیناسیون، تزریقات و آزمایشات، حدود 2400 نفر در مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه ویزیت شدند.
وی از انجام 600 مورد بازرسی در سطح شهرستان‌های گناباد و بجستان در طی اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی، خبر داد و افزود: در مدت اجرای این طرح، 290 بازدید از مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، 236 بازدید از اماکن عمومی و 84 بازدید از اماکن بین راهی صورت گرفت، افزود: در این مدت، 383 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف، کشف و معدوم شد.
دکتر احمدی با بیان اینکه خوشبختانه امسال هیچ حادثه ترافیکی منجر به فوت در محدوده اورژانس 115 گناباد نداشتیم، تصریح کرد: در طرح امداد نوروزی امسال، تعداد 584 ماموریت از سوی اورژانس 115 انجام شد که از این تعداد 96 ماموریت حوادث ترافیکی و تعداد 488 ماموریت حوادث غیر ترافیکی بوده است.
وی با اشاره به کاهش97/6 درصدی حوادث ترافیکی نسبت به نوروز 93 گفت: طرح امداد نوروزی سال 1394 اورژانس 115 گناباد با مشارکت 2 پایگاه شهری و 13 پایگاه جاده ای انجام شد.
دکتر احمدی در ادامه به نقش سازمان‌ها و ارگانهای مختلف در تامین سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: در طول هفته سلامت، 50 برنامه مختلف در جهت افزایش آگاهی جامعه و تشریح شعار امسال سازمان جهانی بهداشت اجرا شد که حضور و سخنرانی کارشناسان بهداشت در مدارس،  برگزاری همایش گرامیداشت هفته سلامت و تقدیر از فعالان عرصه سلامت، برپایی ایستگاه‌های سنجش سلامت، برگزاری جلسات آموزشی برای گروه‌های مختلف، عیادت از بیماران بستری، سخنرانی معاونین دانشگاه در خطبه‌های نمازجمعه، ارسال پیامک‌های آموزشی و اطلاع رسانی برای مردم، نصب بنر و توزیع پمفلت با موضوع تامین غذای سالم از مهمترین این برنامه‌ها بود.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید