امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:20

مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه در سال 93 برگزار شد

در گرامیداشت هفته معلم، در مراسمی که با حضور اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی و جمعی از مدیران و دانشجویان در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد، از استادان نمونه دانشگاه تجلیل شد.
به گزارش وب‌دا، امام جمعه گناباد و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم، بر ضرورت احترام گذاشتن به مقام معلم تاکید کرد و گفت: رشد و شخصیت معنوی انسان‌ها، مرهون زحمات اساتید و معلمین است.حجت الاسلام صادقی‌نسب افزود: آن‌چنان که رشد جسمانی ما مرهون زحمات پدران و مادران ما است، علم، دانش، رشد و شخصیت معنوی ما نیز مرهون تلاش‌ها و زحمات معلمین و اساتید است.
وی با بیان اینکه همه کسانی که تاثیرگذار هستند و در جامعه نقش ایفا می‌کنند، روزی در مقابل اساتید و معلمین زانو زدند و از آنها کسب علم و دانش کردند، گفت: پیشرفت و تمدن بشر مرهون اساتید و معلمین است، از این‌رو چنین جایگاه رفیع و مهمی دارند.
وی با اشاره به تاکیدات و توصیه‌های قرآن در خصوص احترام به اساتید و معلمین گفت: خوشبختانه این احتر ام در حوزه‌های علمیه به صورت خوبی وجود دارد و همه اساتید و حتی مجتهدین نسبت به مدرسین خود احترام ویژه‌ای می‌گذارند.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اعظم(ص) که می‌فرمایند:" إنّ معلّم الخیر یستغفر له دوابّ الأرض و حیتان البحر و کلّ ذی روح فی الهواء و جمیع أهل السّماء و الأرض...»؛ «جنبندگان زمین و ماهیان دریا و هر جاندارِ در هوا و همه آسمانیان و زمینیان برای معلمِ «خوبی»ها، از خداوند آمرزش می خواهند"، گفت: معلم چنین جایگاه و مقام بلندی دارد که نه تنها انسان بلکه همه موجودات برای او دعا می‌کنند.
حجت الاسلام صادقی‌نسب با ذکر روایتی از خاتم الانبیاء (ص)گفت: نبی مکرم اسلام(ص) خود را معلم می‌داند، که این بالاترین افتخار است.
فرماندار گناباد هم در این مراسم، با اشاره به جایگاه رفیع مقام معلم گفت: بدون تردید رفتار، کردار و گفتار اساتید و معلمین در ذهن و رفتار دانشجویان و دانش‌آموزان نقش موثری دارد، از این‌رو باید از این فرصت در جهت آموزش، تربیت و هدایت صحیح آنها استفاده کرد چراکه به فرموده امام راحل(ره)، معلمین معیار حرکت جامعه به سوی الله هستند.موسی الرضا صائمی فرد، با بیان اینکه باید قدر فرصت معلمی را دانست، خاطرنشان کرد: معلمی یعنی جانشینی پیامبر(ص) و چه خوب است که از این فرصت خدمت، به شایسته‌ترین صورت در جهت تربیت صحیح نسل آینده کشور استفاده کنیم.
وی خطاب به استادان دانشگاه علوم پزشکی گفت: یکی از بهترین فرصت‌های معلمی، تدریس در این حوزه است چراکه دروسی که شما به دانشجویان ارائه می‌دهید، خیلی سریع در عرصه‌های عملی، تبدیل به اجرا می‌شود. وی افزود: بی شک کلام، رفتار و برخورد شما نقش تعیین‌کننده و بسزایی در تربیت دانشجویان دارد.
در پایان این مراسم از دکتر مجتبی افشارنیا، دکتر آرش حمزه‌ای و مهدی بصیری به عنوان اساتید نمونه آموزشی و از دکتر علی محمدپور، خانم طاهره بلوچی و خانم صدیقه گوهری به
عنوان اساتید نمونه فرهنگی تجلیل شد. همچنین از آقایان دکتر کیان‌مهر و خانم دکتر خسروان که از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند، نیز قدردانی شد.
جهت مشاهده تصاویرکلیک کنید