امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 07:30

تجلیل رئیس دانشگاه از پزشک مرکز بهداشتی درمانی روشناوند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از پزشک عمومی مرکز بهداشتی درمانی روشناوند قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا، در جلسه‌ای که با حضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون بهداشت و مدیر حراست دانشگاه برگزار شد، از دکتر قاسمپور پزشک عمومی مرکز بهداشتی درمانی روشناوند ، با اهدا لوح تقدیر و هدیه قدردانی شد.
دکتر احمدی در این جلسه تعهد، دلسوزی و خدمت صادقانه را از ویژگی‌های مهم برای پزشکان عنوان کرد و افزود: خوشبختانه دکتر قاسمپور در روشناوند نمونه بارزی از این ویژگی‌های اخلاقی است و توانسته است با خدمت صادقانه و بی‌منت خود به روستائیان، زمینه افزایش رضایت‌مندی مردم آن منطقه را فراهم کند.
دکتر عالمی معاون بهداشت دانشگاه نیز ضمن قدردانی از خدمات پزشک مرکز روشناوند، از اهتمام و توجه ویژه ریاست دانشگاه به ارائه خدمات مطلوب به مردم قدردانی کرد و گفت: امیدوارم اقدامات شایسته دکتر قاسمپور در روشناوند نمونه خوبی برای سایر پزشکان عمومی باشد.