امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:29

مراسم بزرگداشت روز جانباز و تجلیل از کارکنان جانباز دانشگاه برگزار شد

در گرامیداشت ولادت با سعادت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز، از کارکنان جانباز دانشگاه تجلیل شد.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم، از جانبازان به عنوان یادگاران شهدا یاد کرد و افزود: جانبازان، ایثارگرانی هستند که هر کدام از آن‌ها، با خود یادگاری از دوران دفاع مقدس دارند و بخشی از اعضاء بدن یا سلامتی خود را برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی اهدا نمودند.
دکتر رضا احمدی، جانبازان را مایه افتخار  کشور دانست و خاطرنشان کرد: باید نسل جوان ، رشادت‌ها و ایثارگری‌های آنان را بشنودند و از مقاومت و ایستادگی آنها الگو بگیرند.
وی به آیه 172 سوره آل عمران اشاره کرد و گفت: بر اساس این آیه، آن کسانی که زخمی و  مجروح شدند، به شرط تقوا و احسان، اجر عظیمی دارند.
وی بر لزوم حفظ روحیه ایثار و فداکاری جانبازان در جامعه تاکید کرد و افزود: جانبازان به واسطه ایثاری که کردند علاوه بر رنج و زخمی که به بدن آنها وارد شده است، خانواده‌هایشان هم مشکلات زیاد آنها را تحمل کردند .
دکتر احمدی با بیان اینکه نباید زحمات و ایثارگری‌های جانبازان را به فراموشی سپرد، گفت: جانبازان و خانواده‌های آنها، الگوی صبر، ایثار و مقاومت در جامعه هستند که باید برای حفظ دستاوردها و آرمان‌های انقلاب اسلامی، این روحیه در جامعه حاکم شود.
وی، با بیان اینکه همه دستاوردها و داشته‌های ما مرهون ایثارگری و فداکاری شهدا و جانبازان است، خاطرنشان کرد: ملت ما نیز تا موقعی که این مسیر را انتخاب کرده است، در هیچ یک از صحنه‌هایی که استکبار پیش می‌آورد، شکست نمی‌خورد و هیچ قدرتی نمی‌تواند با ایمان مردم بجنگد.
مشاور ریاست دانشگاه در امور ایثارگران هم در این جلسه به تشریح اقدامات انجام شده توسط ستاد شاهد و ایثارگر پرداخت و گفت: شورای ایثارگران از رئیس دانشگاه ، معاونین دانشگاه ، نماینده ایثارگران ، مسئول دفتر نهاد رهبری  و مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران تشکیل شده است.حسن ایرانی افزود: پیگیری امور مربوط به بیمه جانبازان و پرداختی ها ی مربوطه، پیگیری امور اسکان خوابگاهی برای  ایثارگران و فرزندانشان در خوابگاه‌های دانشجویی، انجام مسائل اداری و ماموریت آموزشی مربوط به ایثارگران، تجلیل سالیانه از جانبازان دانشگاه، دیدار با خانواده های محترم ایثارگران دانشگاه و پیگیری مربوط به نقل وانتقالات فرزندان رزمندگان وجانبازان کمتر از 25% از جمله فعالیت‌های ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه است.
برگزاری جلسات شورای ایثارگران، برگزاری اردوهای فرهنگی، زیارتی و تفریحی ویژه  ایثارگران، برگزاری جلسه سالانه برای ایثارگران دانشگاه و شرکت مشاور امور ایثارگران در گزینش های استخدامی با توجه به سهمیه 30% برای کارکنان و  برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور ریاست ، معاونین وکلیه ایثارگران دانشگاه از جمله پیشنهادهای ارائه شده در این جلسه بود.